Facebook Pixel Κάτι ήξερε ο Χάσι και τον ήθελε σαν τρελός – Αλλάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό τέτοιος παικταράς στα χαφ...
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-17 00:30:00

Κάτι ήξερε ο Χάσι και τον ήθελε σαν τρελός – Αλλάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό τέτοιος παικταράς στα χαφ...

Κάτι ήξερε ο Χάσι και τον ήθελε σαν τρελός – Αλλάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό τέτοιος παικταράς στα χαφ...

Ο Κοσοβάρος τεχνικός φαίνεται πως δικαιώνεται απόλυτα για την επιλογή του στο κέντρο.

O Kώστας Φορτούνης ήταν αδιαμφισβήτητα από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη-ανατροπή επί της Ριέκα, καθώς από τα πόδια του πέρασαν και τα δύο γκολ των πρωταθλητών που γύρισαν το παιχνίδι.

Πάντως, ο Έλληνας άσος δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης των Πειραιωτών που διακρίθηκε και συνέβαλλε στην ανατροπή.

Τα εύσημα θα πρέπει να δοθούν και στον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος αν και ήταν ανέτοιμος, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις, έτρεξε πάρα πολύ στο χώρο της μεσαίας γραμμής και βοήθησε τα μέγιστα τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στην οργανωτική.

Ο έμπειρος μέσος δείχνει να έχει ηγετικά προσόντα κι αυτό φάνηκε και στη φάση της ισοφάρισης, που βγήκε μπροστά, έκανε κίνηση σέντερ φορ και σκόραρε με αριστοτεχνικό πλασέ, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει και εξαιρετικά τελειώματα.

Μπορεί να είναι ακόμα αρκετά νωρίς, αλλά ο Οτζίτζα Οφόε φαίνεται πως είναι μια εξαιρετική λύση για τον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής δικαιώνει απόλυτα τον Μπέσνικ Χάσι που επέμενε όλο το καλοκαίρι σαν τρελός για την απόκτησή του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι πρωταθλητές να βρήκαν στο πρόσωπο του Βέλγου χαφ τον ιδανικό αντικατάσταση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μιας και δείχνει να είναι μέσος που μπορεί να ηγηθεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπως ακριβώς έκανε, δηλαδή, ο Σέρβος άσος...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags