Facebook Pixel Επιβεβαίωση sportdog.gr για Βλαχοδήμο και Μπενφίκα!
| 2017-09-05 08:01:00

Επιβεβαίωση sportdog.gr για Βλαχοδήμο και Μπενφίκα!

Επιβεβαίωση sportdog.gr για Βλαχοδήμο και Μπενφίκα!

Από τη στιγμή που το έχεις διαβάσει στο sportdog.gr, είναι είδηση που δεν αμφισβητείται!

Θυμάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε αργά χθες το απόγευμα το sportdog, με τίτλο "Mεγάλο deal ΠΑΟ τον Γενάρη, έτσι γεμίζει τα ταμεία του εκατομμύρια - Ποια η κίνηση-ματ της διοίκησης!" και στην ουσία αναφέραμε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με την Μπενφίκα και ο Βλαχοδήμος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!

Ρεπορτάζ που ερχόνταν σε αντιπαράθεση με άλλα δημοσιεύματα που υπήρχαν εκείνη την ώρα, που θέλανε συμφωνία με την Μπενφίκα για την παραχώρησή του, αλλά νεότερα σημερινά ρεπορτάζ του Τύπου δικαιώνουν και επιβεβαιώνουν τον sportdog!

"Οι Πράσινοι σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έλληνα γκολκίπερ. Το παρόν εκπνέει το 2019 και έτσι εάν ο Παναθηναϊκός δεν επεκτείνει τη συνεργασία, τότε το επόμενο καλοκαίρι θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση, με τον παίκτη να μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του", γράφαμε χθες!

Αλλά και ότι.... "Παράλληλα, υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να τα βρουν με τη Μπενφίκα για την πώληση του Βλαχοδήμου τον Ιανουάριο με 1,8 εκατ. ευρώ και την παραμονή του παίκτη στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού. Πάντως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει με βάση τις πληροφορίες του sportdog.gr. Άλλωστε, από τη στιγμή που οι άνθρωποι του Τριφυλλιού γνωρίζουν ότι το ενδιαφέρον για τον 23χρονο τερματοφύλακα είναι δεδομένα υπαρκτό και ταυτόχρονα δουλεύουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, φαντάζει δύσκολο να αποδεχθούν από τώρα πρόταση και μάλιστα μικρότερη από αυτή που έγινε λίγες μέρες νωρίτερα (1,8 εκατ. αντί για 2 εκατ. ευρώ)."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags