Facebook Pixel "Δεν έβαζαν τον Λάμπρου βασικό για να μην τον πάρει πίσω ο ΠΑΟΚ"!
| 2017-09-15 14:53:00

"Δεν έβαζαν τον Λάμπρου βασικό για να μην τον πάρει πίσω ο ΠΑΟΚ"!

"Δεν έβαζαν τον Λάμπρου βασικό για να μην τον πάρει πίσω ο ΠΑΟΚ"!

Τρομερές ατάκες από γνωστό ποδοσφαιράνθρωπο και συγγενή του παίκτη για τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο!

Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας και μίλησε για τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στον Πανιώνιο και γίνονται σκέψεις επιστροφής του στην Τούμπα τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιλτιάδης Κανώτας, ο οποίος τυγχάνει και συγγενής του Λάμπρου:

«Κανονικά δεν έπρεπε να φύγει από τον ΠΑΟΚ, όμως την ίδια περίοδο πήραν τον Ουάρντα και κρίθηκε ότι έπρεπε να παίξει αλλού. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ηρακλή, ήταν μόνιμο στέλεχος της εθνικής νέων και των ελπίδων, από τα 40 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης, σύμφωνα με τον Guardian. Δεν είναι τυχαίος παίκτης. Ο ΠΑΟΚ τον ανακάλυψε πριν μερικά χρόνια, όμως, τον πρόλαβε ο Παναθηναϊκός. Όταν πρωτογνωρίστηκαν με τον Πρίγιοβιτς και έμαθε ο Σέρβος ότι ο Λάμπρου θα φύγει του έλεγε “κάτσε εδώ κοντά μου”. Ο Ίβιτς τον έστειλε στον Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο. Στο πρώτο του παιχνίδι στον Πανιώνιο ήταν εξαιρετικός και μετά αγωνιζόταν για 20λεπτα και 25λεπτα. Η πληροφορία που είχα και τη διασταύρωσα είναι ότι στον Πανιώνιο δεν ήθελαν να τον βάζουν να παίζει πολύ για να μην τον δει ο ΠΑΟΚ και τον πάρει πίσω το καλοκαίρι».

Για το αν θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ: «Ξέρετε κανέναν που να μη θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ; Για ποιον λόγο λέμε μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ; Είναι και Έλληνας, που, όπως λέμε, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από Έλληνες. Από εκεί και πέρα, αν αξίζει θα παίξει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags