Facebook Pixel Αυτόν τον άσο του ΠΑΟ ετοιμάζεται να καλέσει ο Σκίμπε στην Εθνική!
| 2017-09-18 23:17:00

Αυτόν τον άσο του ΠΑΟ ετοιμάζεται να καλέσει ο Σκίμπε στην Εθνική!

του Κώστα Γκόντζου
Αυτόν τον άσο του ΠΑΟ ετοιμάζεται να καλέσει ο Σκίμπε στην Εθνική!

Εξελίξεις με παίκτη του Τριφυλλιού, ο οποίος αναμένεται να κάνει άμεσα το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, συνηθίζει να δίνει το παρών σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος και την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 52χρονος προπονητής είχε ξεκάθαρο λόγο που επέλεξε το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτός ακούει στο όνομα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν έχει κληθεί ακόμα, παρά το γεγονός ότι είναι βασικός στο Τριφύλλι από πέρυσι, ωστόσο αυτό είναι κάτι που αναμένεται να αλλάξει άμεσα.

Ως γνωστόν, ο Βλαχοδήμος έχει γερμανικές ρίζες και έχει αγωνιστεί ήδη στα μικρότερα κλιμάκια της εθνικής Γερμανίας (μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελπίδων το καλοκαίρι του 2017). Γι’ αυτόν τον λόγο η ΕΠΟ έχει ενημερώσει τον Σκίμπε ότι ο 23χρονος, που αποτελεί μεγάλο ταλέντο, δεν πρέπει να χαθεί, κάτι το οποίο θα συμβεί εάν προλάβει να τον καλέσει πρώτη η Γερμανία.

Συνεπώς, ο Γερμανός τεχνικός παρακολουθεί τον Έλληνα πορτιέρε και εκτός απροόπτου θα τον συμπεριλάβει άμεσα στις κλήσεις του. Δεν ξέρουμε εάν αυτό θα συμβεί στα ματς των προκριματικών με Κύπρο και Γιβραλτάρ. Αν όχι, τότε ο Βλαχοδήμος πιθανότατα θα κληθεί στα φιλικά του Νοέμβρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags