Facebook Pixel Βγαίνουν τα... μαχαίρια στην Παρί
| 2017-09-19 11:45:00

Βγαίνουν τα... μαχαίρια στην Παρί

του Κώστα Γκόντζου
Βγαίνουν τα... μαχαίρια στην Παρί

Η έλευση του Νεϊμάρ στην παριζιάνικη ομάδα άρχισε ήδη να προκαλεί τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας...

Εκρυθμο ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια της Παρί Σ.Ζ. μετά τον αγώνα με τη Λιόν, καθώς χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να αποφευχθούν τα χειρότερα μεταξύ Νεϊμάρ και Καβάνι.

​Ενα πέναλτι παραλίγο να φέρει τον... απόλυτο χαμό μεταξύ των δύο μεγάλων αστέρων της παριζιάνικης ομάδας. Ως γνωστόν άλλωστε "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει" και η συνύπαρξη τόσο σπουδαίων προσωπικοτήτων μαζί στην ίδια ομάδα, φαίνεται ότι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα.

Το πέναλτι στον αγώνα με τη Λιόν αποτέλεσε σημείο αντιδικίας μεταξύ Καβάνι και Νεϊμάρ, με τον πρώτο τελικά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και μάλιστα να αστοχεί! Οπως αποκαλύπτουν μάλιστα οι Γάλλοι, το εν λόγω ζήτημα έχει και οικονομικό υπόβαθρο, λόγω των πριμ που προβλέπονται στα "χρυσά" συμβόλαια των δύο παικτών.

Την ίδια στιγμή πάντως η "L'Equipe" αναφέρει ότι πήγε δημιουργηθεί "χοντρό" επεισόδιο και στα αποδυτήρια μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με τους "λιονέ" (2-0) ανάμεσα στον Ουρουγουανό επιθετικό και τον Βραζιλιάνο άσο. Συγκκεριμένα οι δυο τους συνέχισαν τη λεκτική διαμάχη κι έπρεπε να επέμβει ο Τιάγκο Σίλβα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags