Facebook Pixel Γυναίκες επισκέφτηκαν παίκτες της Βενεζουέλεας πριν το ματς με την Παραγουάη!
| 2017-10-11 17:05:00

Τρομερό σκάνδαλο στο ματς Παραγουάη - Βενεζουέλα!

Sportdog Team
Τρομερό σκάνδαλο στο ματς Παραγουάη - Βενεζουέλα!

Απίστευτες πληροφορίες αποκάλυψε ο προπονητής της εθνικής Βενεζουέλας.

Η Βενεζουέλα, παρ' ότι αδιάφορη βαθμολογικά, επικράτησε της Παραγουάης με 1-0 εκτός έδρας και με αυτόν τον τρόπο της στέρησε τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Μάλιστα, ο προπονητής της εθνικής Βενεζουέλας, Ραφαέλ Ντουνταμέλ, αποκάλυψε ένα απίστευτο σκάνδαλο που στήθηκε πίσω από την πλάτη της ομάδας του. Όπως είπε, κάποιοι προσπάθησαν να δελεάσουν παίκτες της ομάδας του με γυναικείες επισκέψεις στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της εθνικής Βενεζουέλας:

«Κάποιοι προσπάθησαν να μας δελεάσουν με γυναικείες επισκέψεις στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Ασουνθιόν. Νομίζω ότι διάλεξαν καλά, αν κάποιος θέλει να νιώσει θιγμένος από αυτό είναι δικό του πρόβλημα, το ποδόσφαιρο εξελίσσεται κυρίες και κύριοι, δεν μας εκπλήσσουν πλέον καθόλου οι γυναικείες επισκέψεις. Είχαν διαλέξει καλά τα κορίτσια, έκαναν σωστό κάστινγκ, ωστόσο δεν μπήκαμε στον πειρασμό και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Οι εποχές έχουν αλλάξει, το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί, η Βενεζουέλα δεν είναι πλέον η Σταχτοπούτα, οι τρεις δεδομένοι βαθμοί του ομίλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags