Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξένος άσος της Superleague «γυάλισε» στην ΑΕΚ - Τον κοιτάζουν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!
| 2017-10-17 10:00:00

Ξένος άσος της Superleague «γυάλισε» στην ΑΕΚ - Τον κοιτάζουν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Ξένος άσος της Superleague «γυάλισε» στην ΑΕΚ - Τον κοιτάζουν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Η Ένωση τον έχει ψηλά στη λίστα της αλλά δεν παίζει μόνη της.

Όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, το μέλλον του Γιάννη Ανέστη στην ΑΕΚ μόνο βέβαιο δεν πρέπει να θεωρείται.

Ο παίκτης έχει αλλάξει μάνατζερ και «ψάχνεται» να πάει σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ και στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της Ένωσης δεν υπήρξε θετική κατάληξη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Έτσι, αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τους ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» να αναζητήσουν παίκτη για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα. Μάλιστα, έχουν ξεχωρίσει τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς της Ξάνθης, έναν παίκτη τον οποίο βολιδοσκοπούν εδώ και καιρό και προχθές εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση που πραγματοποίησε στον μεταξύ τους αγώνα.

Ο 28χρονος άσος ήταν κομβικός στην εξέλιξη του αγώνα και στην ουσία στέρησε από την ΑΕΚ τη δυνατότητα να αποδράσει με ένα σημαντικό για εκείνη «διπλό».

Βέβαια, θα πρέπει σημειωθεί ότι ο πορτιέρο της Ξάνθης ανανέωσε το καλοκαίρι το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να έχει συμφωνήσει για μεγαλύτερης διάρκειας συνεργασία, κάτι που επηρεάζει την υπόθεση απόκτησής του από την ΑΕΚ, αφού δεν έχει τη δυνατότητα να υπογράψει από τον προσεχή Γενάρη σε όποια ομάδα θέλει.

Παράλληλα, για τον άσο των Ακριτών έχει δείξει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι, ωστόσο, μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου δεν έγινε κίνηση για την απόκτησή του και προκρίθηκε η λύση του Ροντρίγκο Ρέι. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς θα επανέλθουν για τον  Zίφκο Ζίφκοβιτς, μόνο εάν αποχωρήσει ο Αργεντινός πορτέριο από την ομάδα. Ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες χωρίς, πάντως, να θεωρείται τίποτα βέβαιο.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι την υπόθεση παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός που θα τον ενδιέφερε να ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα μετά απ' όσα έχουν γίνει με τον Στέφανο Καπίνο. Ωστόσο, για τους «ερυθρόλευκους» η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει προχωρήσει και βρίσκεται απλά σε στάδιο παρακολούθησης.

Πάντως, όπως φαίνεται, τη δεδομένη στιγμή η ομάδα που είναι πιο «ζεστή» στο θέμα του Ζίφκο Ζίφκοβιτς είναι η ΑΕΚ πόσο μάλλον μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Σέρβου τερματοφύλακα στο ματς της Ένωσης με την Ξάνθη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags