Facebook Pixel Καβάνι για περιστατικό με Νεϊμάρ: «Η ιστορία με το πέναλτι ανήκει στο παρελθόν. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο»
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-18 17:34:00

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Καβάνι: Μίλησε για το περιστατικό με Νεϊμάρ!

Sportdog Team
«Έσπασε» τη σιωπή του ο Καβάνι: Μίλησε για το περιστατικό με Νεϊμάρ!

Μας απασχόλησε πολύ καιρό η συγκεκριμένη ιστορία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN ο Έντινσον Καβάνι μίλησε για το περιστατικό με τον Νεϊμάρ, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια της κόντρας μεταξύ τους.

Θυμίζουμε ότι οι δύο συμπαίκτες είχαν τσακωθεί εξαιτίας μίας εκτέλεσης πέναλτι και δεν μιλιούνταν.

Τώρα όμως ο Καβάνι ρίχνει φως στην υπόθεση για το τι ακριβώς συνέβη, αναφέροντας ότι υπήρχε επεισόδιο μεταξύ τους, ωστόσο, όπως είπε, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε για το περιστατικό:

«Η ιστορία με το πέναλτι ανήκει στο παρελθόν. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό τώρα είναι να βρούμε λύση μαζί και να συμπεριφερόμαστε σαν ομάδα. Μέσα στο γήπεδο είναι σημαντικό να συμπεριφερόμαστε σαν επαγγελματίες. Έξω από αυτό ο καθένας έχει τη ζωή του, τον τρόπο του για να συμπεριφερθεί και να αντιδράσει σε διαφορετικές καταστάσεις. Ο προπονητής πρέπει να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Ο προπονητής είναι αυτός που θα βρει τη λύση. Μόλις το κάνει εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Έχει πάρει όμως την απόφασή του; Δεν μπορώ να ξέρω».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags