Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι δεν έκανε ο Λεμονής στο Καμπ Νου - Προβληματισμός για Καρσελά-Τζούρτζεβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-19 11:10:00

Τι δεν έκανε ο Λεμονής στο Καμπ Νου - Προβληματισμός για Καρσελά-Τζούρτζεβιτς

Sportdog Team
Τι δεν έκανε ο Λεμονής στο Καμπ Νου - Προβληματισμός για Καρσελά-Τζούρτζεβιτς

Ποιος παίκτης ικανοποίησε τους πρωταθλητές με την απόδοσή του.

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια χθες στο Καμπ Νου, αμύνθηκε μαζικά, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τη βαριά ήττα από την υπερομάδα της Μπαρτσελόνα, παρότι το γκολ του Δημήτρη Νικολάου στο τέλος του αγώνα «γλύκανε» σε κάποιο βαθμό την πίκρα της διοίκησης και του κόσμου που έδωσε βροντερό «παρών» στην έδρα των Μπλαουγκράνα.

Οι Ερυθρόλευκοι έπαιζαν κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και είχαν να αντιμετωπίσουν ίσως τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη, τον Λιονέλ Μέσι, κάτι που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια ελπίδας για κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα είναι γεγονός πως οι πρωταθλητές είχαν στο μυαλό τους και στο προσεχές πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, υπήρξε ένας προβληματισμός χθες για την εικόνα της ομάδας και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν τόλμησε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που αγωνίστηκε για παραπάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Η τακτική του Τάκη Λεμονή είχε μόνο αμυντικούς προσανατολισμούς και υπάρχει η άποψη πως θα μπορούσε να ρισκάρει λίγο παραπάνω για να δείξει ότι η ομάδα δεν κατέβηκε στο γήπεδο μόνο για να γλιτώσει έναν πιθανό διασυρμό.

Πάντως, στο Λιμάνι υπήρχαν παράπονα και για κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, που δεν απέδωσαν όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο πρώτος είναι ο Μεχντί Καρσελά, οποίος έδειξε να μην μπαίνει ποτέ στο κλίμα του αγώνα, και ο δεύτερος ήταν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος ήταν, για ένα ακόμα παιχνίδι, «αόρατος» στην επίθεση των Ερυθρολεύκων.

Παράλληλα, στον Πειραιά έδειξαν και μία ανησυχία και για την απόδοση του Δημήτρη Νικολάου, που δεν αφορούσε μόνο τα δύο μεγάλα λάθη, το αυτογκόλ και το φάουλ στον Λιονέλ Μέσι, αλλά τη γενικότερη παρουσία του. Πάντως, «αναγνωρίζεται» στον μικρό ότι είναι ακόμα πολύ άπειρος, χωρίς παραστάσεις σε αυτό επίπεδο, ενώ εννοείται πως στο Λιμάνι τον στηρίζουν και πιστεύουν στις δυνατότητές του.

Από την άλλη, στα θετικά καταγράφεται η παρουσία του Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος είχε ηγετική παρουσία στην άμυνα και αποσόβησε με την εμπειρία του ουκ ολίγες επικίνδυνες επιθέσεις των Καταλανών. Ο Ισπανός στόπερ έδειξε ότι είναι απαραίτητος στην ενδεκάδα και στον Ολυμπιακό έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση, μιας και ακολουθούν πολύ κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και στο Λιμάνι θέλουν να διορθωθούν άμεσα τα κακώς κείμενα στην οπισθοφυλακή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags