Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό παιχνίδι με Χουλτ - Ποιοι θέλουν να τον αρπάξουν, τι μπλοκάρει τη μεγάλη κλοπή
| 2017-11-01 17:05:00

Χοντρό παιχνίδι με Χουλτ - Ποιοι θέλουν να τον αρπάξουν, τι μπλοκάρει τη μεγάλη κλοπή

Sportdog Team
Χοντρό παιχνίδι με Χουλτ - Ποιοι θέλουν να τον αρπάξουν, τι μπλοκάρει τη μεγάλη κλοπή

Όλο το καυτό παρασκήνιο μόνο στο sportdog.gr.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του Νίκλας Χουλτ, ο οποίος παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο γράφεται και λέγεται ότι ο μάνατζερ του ετοιμάζει μεταγραφή για άλλη ελληνική ομάδα. 

Στους υποψήφιους μνηστήρες συμπεριλαμβάνεται κυρίως η ΑΕΚ, ωστόσο οι φήμες μιλούν και για έντονο ενδιαφέρον και του ΠΑΟΚ. Πάντως, με τα υπάρχοντα δεδομένα, το ενδεχόμενο ο Σουηδός άσος να έχει συμφωνήσει με κάποιον από τους Δικεφάλους θεωρείται πολύ δύσκολο, μιας και υπάρχουν μια σειρά από λόγοι που «μπλοκάρουν» τη συγκεκριμένη μεταγραφή. 

Αρχικά, όπως αναφέραμε, ο Νίκλας Χουλτ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, κάτι που διαφοροποιεί τελείως την περίπτωση τη δική του με αυτή του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος από τον προσεχή Γενάρη μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, μιας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. 

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει συγκεκριμένα τον Σουηδό απλήρωτο, για να αποκτήσει δικαίωμα προσφυγής. Οι Πράσινοι γνωρίζουν ότι οι αντίπαλοι... παραμονεύουν και γι' αυτό σκοπεύουν  να είναι από εδώ και πέρα από τους πρώτους παίκτες που θα πληρώνονται. 

Παράλληλα, ο Νίκλας Χουλτ απολαμβάνει στο Τριφύλλι ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, με αποδοχές άνω των 500.000 ευρώ, που δύσκολα θα του πρόσφεραν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ. Αποτελεί, δηλαδή, αγκάθι για τους ενδιαφερόμενους οι απαιτήσεις του παίκτη, για μια θέση που, μάλιστα, διαθέτουν αξιόλογες λύσεις και οι δύο. 

Από τη μία, ο ΠΑΟΚ περιμένει την επιστροφή του νεαρού Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος κάνει σούπερ σεζόν και στην Τούμπα τον πιστεύουν πολύ. Από την άλλη, η ΑΕΚ διαθέτει αυτή τη στιγμή ίσως τον κορυφαίο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος, τον Έλντερ Λόπες, οπότε δύσκολα θα πλήρωνε ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο για έναν ακόμα καλό παίκτη στην ίδια θέση. 

Πάντως, είναι γεγονός ότι και στους δύο Δικεφάλους αρέσει πολύ ο Σουηδός, ενώ μόνο τυχαίο ότι το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης φέρεται να κατέθεσε προσφυγή μετά από παρότρυνση της Ένωσης, η οποία του είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. 

Όπως και να έχει, όμως, για να προχωρήσει το θέμα με τον Νίκλας Χουλτ, θα πρέπει στον Παναθηναϊκό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις, προκειμένου ο παίκτης να μπορεί νομικά να «σπάσει» το συμβόλαιό του. Διαφορετικά, είναι αδύνατον να μπει στη διαδικασία συζητήσεων από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Κι όσο πληρώνεται κανονικά από το Τριφύλλι, δεν έχει κανέναν λόγο να το πράξει. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags