Facebook Pixel Στα χνάρια του Ντέμη...
| 2011-07-29 23:07:00

Στα χνάρια του Ντέμη...

Στα χνάρια του Ντέμη...

Σαν τον Ντέμη, που μπήκε στην ΑΕΚ για να τη σώσει κι έφυγε με "ουστ" από την εξέδρα, κινδυνεύει να μπλέξει ο Ζαγοράκης. Πικραμένος από τις αποδοκιμασίες στη Νορβηγία ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ...

Αν και ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης πέτυχε μία σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Βαλερένγκα για το Γιουρόπα Λιγκ, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και πολύ καλό. Μπορεί στο αγωνιστικό τμήμα να υπάρχει ενθουσιασμός από το θετικό αποτέλεσμα του «Δικεφάλου», ωστόσο τα όσα έγιναν στην κερκίδα δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Οι οργανωμένοι που βρέθηκαν στο Όσλο, παρά την εξαιρετική εμφάνιση των παικτών του Λάζλο Μπόλονι στο χορτάρι, δεν ξέχασαν να... επιτεθούν για ακόμα μία φορά στον Θοδωρή Ζαγοράκη. Όπως γράψαμε και χθες, από την κερκίδα των Ελλήνων φιλάθλων ακούστηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα ένα υβριστικό σύνθημα για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και στο τελευταίο εν Ελλάδι φιλικό της ομάδας με τον Πιερικό στην Τούμπα. Και τότε είχε ακουστεί το σύνθημα αυτό κατά του Ζαγοράκη, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν είναι και λίγες οι ανακοινώσεις των συνδέσμων εναντίον του.

Όλο αυτό το κλίμα έχει επηρεάσει πάρα πολύ τον «Ζαγόρ», ο οποίος από το βράδυ της Πέμπτης δεν είναι και στα... καλύτερά του. Αυτό φάνηκε άλλωστε και μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Όσλο, όπου πικραμένος από όσα είχε ακούσει δεν ήθελε να πει τίποτα. Δεν έκανε κανένα σχόλιο στους δημοσιογράφους που τον πλησίασαν, ενώ δεν πήγε και στα αποδυτήρια για τα συγχαρητήρια, κάτι που συνηθίζει να κάνει. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες μιλώντας στο περιβάλλον του δείχνει να απορεί για αυτή την στάση μίας μερίδας του κόσμου εναντίον και δείχνει έντονα προβληματισμένος για το μέλλον.

Άλλωστε, οι υποψήφιοι επενδυτές Σαχπατζίδης – Φλωρίδης, ακόμα και μετά την είσοδό τους στον σύλλογο, σκέφτονται να διατηρήσουν στην διοίκηση τον Ζαγοράκη. Για αυτό λοιπόν και ο ίδιος προβληματίζεται για την «κόντρα» που έχει ξεκινήσει με τους οργανωμένους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως στις τελευταίες ανακοινώσεις της ΠΑΕ γίνεται λόγος για ενότητα. Ενότητα μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, γιατί με τους φιλάθλους έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα...

Κάποιοι στην κερκίδα της Τούμπας και στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, δεν θέλουν την παραμονή Ζαγοράκη στην προεδρία και για αυτό είναι πρόθυμοι να... τραβήξουν το σκοινί, μέχρι να τον οδηγήσουν στην έξοδο. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί, που μιλάνε για παρόμοιο «σκηνικό» με αυτό που είχαμε πριν από λίγα χρόνια στην ΑΕΚ με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Και ο Ντέμης είχε... θυσιαστεί για την Ένωση σε μία δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο, όπως ακριβώς έχει κάνει και ο Ζαγοράκης, και τελικά έφυγε με... μούντζες και «ουστ». Κάποιοι φοβούνται πως υπάρχει κίνδυνος να γίνει το ίδιο και στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags