Facebook Pixel Sportdog.gr | Πολύ στενάχωρη είδηση για τον Άλαν Σίρερ (ΦΩΤΟ)
| 2017-11-09 14:55:00

Πολύ στενάχωρη είδηση για τον Άλαν Σίρερ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πολύ στενάχωρη είδηση για τον Άλαν Σίρερ (ΦΩΤΟ)

Ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς που έβγαλε η Αγγλία.

Μια είδηση που ήρθε να... μαυρίσει όσους αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο έκανε την εμφάνισή της σήμερα και αφορά στον σπουδαίο, Άλαν Σίρερ.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των Νιούκαστλ και Μπλάκμπερν υποβλήθηκε σε νευρολογικές εξετάσεις, που έδειξαν πως κινδυνεύει από άνοια και εγκεφαλικές αλλοιώσεις.

Ο λόγος είναι οι αμέτρητες κεφαλιές που είχε στο ενεργητικό του ο Άγγλος φορ και με τις οποίες σημείωσε άπειρα γκολ στην καριέρα του στα αγγλικά γήπεδα.

Ο 47χρονος πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ του BBC, όπου υποβάλλεται σε διάφορα νευρολογικά τεστ, με σκοπό να διαπιστωθούν τυχόν ζημιές ή αλλοιώσεις στον εγκέφαλό του και τα αποτελέσματα, δυστυχώς, δεν είναι ενθαρρυντικά.

"Ανησυχώ. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμενα", λέει ο Σίρερ και συνεχίζει: "Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σκέφτεται μόνο πως μπορείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα στην πλάτη, τα γόνατα και τους αστραγάλους. Ποτέ δεν σκέφτηκα όμως πως μπορεί να υποστώ εγκεφαλική βλάβη.

Για κάθε γκολ που έχω πετύχει με κεφαλιά, πίσω κρύβονται άλλες χίλιες σε προπόνηση. Κάτι που αποδεικνύει πως το ποδόσφαιρο είναι σπουδαίο σπορ αλλά και επικίνδυνο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags