14/11/17 - 17:31

Οριστικό τέλος για ιστορική ομάδα στη Football League!

Οριστικό τέλος για ιστορική ομάδα στη Football League!
1.113views

Ποιος σύλλογος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα;

Τέλος εποχής για τον Αχαρναϊκό στη Football League, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αποβολή της ομάδας του Μενιδίου, ως απόρροια των οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές της.

Υπενθυμίζεται ότ Αχαρναϊκός είχε ήδη τιμωρηθεί δύο φορές με -27 βαθμούς τη φετινή σεζόν, λόγω των οφειλών του και ήταν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα αποβαλλόταν από το πρωτάθλημα.

Έτσι, η Football League θα συνεχιστεί με 17 ομάδες με την ομάδα του Μενιδίου να υποβιβάζεται αυτόματα στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα, η αποβολή του Αχαρναϊκού σημαίνει πως κάθε αγωνιστική από εδώ και πέρα θα υπάρχει μια ομάδα που θα έχει ρεπό, μιας και θα παίρνει τους τρεις βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί.

Η ανακοίνωση της Football League:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 14-11-2017, απέβαλλε την ΠΑΕ NEOΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ