Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκέψεις για Μουντιάλ... αποκλεισμένων, ανάμεσά τους και η Ελλάδα!
| 2017-11-16 13:09:00

Σκέψεις για Μουντιάλ... αποκλεισμένων, ανάμεσά τους και η Ελλάδα!

Sportdog Team
Σκέψεις για Μουντιάλ... αποκλεισμένων, ανάμεσά τους και η Ελλάδα!

Υπάρχουν αρχαιρεσίες για την πραγματοποίηση τέτοιου τουρνουά.

Είναι δυνατόν Μουντιάλ χωρίς Ιταλία, αναρωτιόντουσαν πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι μετά τον αποκλεισμό της «σκουάντρα ατζούρα» από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και όμως υπάρχει περίπτωση να δούμε την παρέα του Μπουφόν, αλλά σε διαφορετική διοργάνωση.

Βλέπετε οι ΗΠΑ αποκλείστηκαν γεγονός που σίγουρα επηρεάζει οικονομικά τη διοργάνωση της Ρωσίας. Ωστόσο τα «τσακάλια» του μάρκετινγκ στις ΗΠΑ συνέλαβαν ένα διαφορετικό σενάριο.

Θα προσπαθήσουν να διοργανώσουν ένα... τουρνουά αποκλεισμένων από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, το οποίο θα διεξαχθεί παράλληλα με το Μουντιάλ της Ρωσίας, με τηλεοπτική κάλυψη από το δίκτυο «Fox», αποκτώντας «λάμψη» με τη συμμετοχή της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Χιλής αλλά και των «δυνατών» αφρικανικών Εθνικών που έμειναν εκτός, όπως η Γκάνα και η Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά και της Ελλάδας!

Αν γίνει αυτό πάντως, άδικα έχυσε τόσα δάκρυα ο Μπουφόν μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από τη Σουηδία. Λέτε να γίνει τελικά και Μουντιάλ... αποκλειμένων και να δούμε την Εθνική μας σε αυτό; Ίδωμεν...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags