Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψάχνονται για Τρίστασον λόγω ΑΕΚ – Τι γράφτηκε στην Αυστρία για τον Ισλανδό
| 2017-11-25 18:48:00

Ψάχνονται για Τρίστασον λόγω ΑΕΚ – Τι γράφτηκε στην Αυστρία για τον Ισλανδό

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ψάχνονται για Τρίστασον λόγω ΑΕΚ – Τι γράφτηκε στην Αυστρία για τον Ισλανδό

Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο Άρνορ Τρίστασον δεν αποκλείεται τον Γενάρη να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Ισλανδός εξτρέμ δεν υπολογίζεται, κάτι που ομολόγησε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του και απ'ότι φαίνεται σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, αφού επιθυμεί να αγωνίζεται, καθώς δεν θέλει να χάσει τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, το οποίο έχει προκριθεί στο Μουντιάλ.

Για την υπόθεση του Τρίστασον υπάρχει ανησυχία και στην Αυστρία, όπως μαρτυρά δημοσίευμα. Στη Ραπίντ Βιέννης επικρατεί προβληματισμός, κάτι που επικοινωνήθηκε μέσω της ιστοσελίδας sport.oe24.at, όπου έγινε λόγος για τους δανεικούς της αυστριακής ομάδας. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα φιλοξενείται τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντήη της ομάδας της Αυστρίας, Φρέντι Μπίκελ. «Αναζητούμε ήδη λύσεις, ειδικά για τον Τρίστασον», τόνισε ο παράγοντας.

Σημειωτέον, ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μετρά πέντε εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ, τρεις για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελο. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 26 Οκτωβρίου, στο Αλκαζάρ, όπου αγωνίστηκε για 90 λεπτά και σημείωσε ένα γκολ, στο 0-7 της Ένωσης κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Παρ' όλα αυτά δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ, ο οποίος έχει δεχτεί κριτική και για αυτές τις εμμονές του, αφού ο παίκτης δεν έχει λάβει τις ευκαιρίες που δεδομένα αξίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags