Facebook Pixel "Όχι να παλεύουμε και για σωτηρία"
| 2011-08-01 17:51:00

"Όχι να παλεύουμε και για σωτηρία"

"Όχι να παλεύουμε και για σωτηρία"

Ο Σπύρος Βάλλας, ο αρχηγός της Σκόντα Ξάνθη, μίλησε από την Κύπρο, όπου βρίσκεται η ομάδα, για την πορεία της προετοιμασίας, ενώ τόνισε οτι "φέτος βάζουμε υψηλούς στόχους".

Αρχικά ο έμπειρος αμυντικός είπε πως: "Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την προετοιμασία είναι πολύ θετικές και είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".

Σε ό,τι αφορά την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Βάλλας μόνο καλά λόγια είχε να πει: "Είναι ένας πολύ μοντέρνος αλλά και απαιτητικός προπονητής. Το ότι αγωνίστηκε παλαιότερα στη Ξάνθη είναι πολύ σημαντικό, αφού ξέρω πως λειτουργεί η ομάδα και ξέρει τις απαιτήσεις του συλλόγου. Η παρουσία του θα μας βοηθήσει σημαντικά και θα παίξει καθοριστικό ρόλο".

Σε ερώτηση για τις διαφορές που υπάρχουν στη φετινή προετοιμασία, από τις περασμένες χρονιές, ο 30χρονος αμυντικός είπε: "Το γεγονός και μόνο ότι έχουμε νέο προπονητή, κάνει την προετοιμασία τελείως διαφορετική. Φέτος δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά και μου αρέσει. Βάζουμε τα θεμέλια για τη νέα χρονιά, στην οποία θέλουμε να πετύχουμε. Βάζουμε υψηλούς στόχους, αφού η Ξάνθη είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα. Δεν της αξίζει να παλεύει για τη σωτηρία της. Όταν γινόταν αυτό με ενοχλούσε. Με ενοχλούσε που παλεύαμε για να μείνουμε στην κατηγόρια. Φέτος επιστρέφουμε για να γίνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα".

Τέλος, σε ότι αφορά το διάστημα της προετοιμασίας τους είπε: "Είναι ένα επίπονο διάστημα αλλά απαραίτητο. Οι διπλές προπονήσεις δεν αρέσουν σε κανέναν, αλλά είναι σημαντικές. Μακάρι να έχω και εγώ και οι συμπαίκτες μου υγεία και να έχουμε μία καλή χρονιά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags