Facebook Pixel Γι’ αυτό αποσύρθηκε ο Θεοδωρόπουλος από τον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2017-12-12 15:50:00

Γι’ αυτό αποσύρθηκε ο Θεοδωρόπουλος - Τι τον εκνεύρισε και με ποιους «τα πήρε»!

Sportdog Team
Γι’ αυτό αποσύρθηκε ο Θεοδωρόπουλος - Τι τον εκνεύρισε και με ποιους «τα πήρε»!

Οι λόγοι που ο επιχειρηματίας εγκατέλειψε τον ΠΑΟ.

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγο στον Παναθηναϊκό η είδηση της απόσυρσης του ενδιαφέροντος του Σπύρου Θεοδωρόπουλο για τη σωτηρία του Τριφυλλιού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ανακοίνωσε με επίσημη δήλωση ότι εγκαταλείπει την προσπάθεια για τους Πράσινους, καθώς δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο.

Στην πραγματικότητα, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ήθελε να ακολουθήσει το εγχείρημά του κάτω από άκρα μυστικότητα και από την πρώτη στιγμή απογοητεύτηκε όταν πληροφορήθηκε την έκταση που πήρε η πρωτοβουλία του στα Μέσα.

Ο Μr Chipita ήθελε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να μην παρουσιαστεί το όνομά του ως αγοραστής του Παναθηναϊκού, όπως και έγινε, κάτι που τον ενόχλησε, όπως μεταδόθηκε πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του Σπορ FM.

Παράλληλα, ο γνωστός επιχειρηματίας εκνευρίστηκε όταν δημοσιοποιήθηκε το σχήμα συμπαικτών που είχε στο πλευρό του, καθώς και ένα όνομα εξ αυτών, του Κύπριου, Ανδρέα Γαβριηλίδη, μία αποκάλυψη που έκανε θυμίζουμε ο Αντώνης Αντωνιάδης μετά το τέλος της χθεσινής συνάντησης με τους παλαιμάχους.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος, όπως εξήγησε και στη δήλωσή του, δεν ήθελε σε καμία των περιπτώσεων να παρουσιαστεί ως σωτήρας του Παναθηναϊκού, μιας και η πρόθεσή του ήταν απλά να βοηθήσει για να βγει η χρονιά για τον σύλλογο χωρίς να προκύψουν αρνητικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags