Facebook Pixel Ξέσπασμα των οπαδών του Παναθηναϊκού για Θεοδωρόπουλο - Sportdog.gr
| 2017-12-12 21:40:00

«Οι τσάτσοι του Κόκκαλη φταίνε για τον Mr. Chipita» - Στήριξη ΑΕΚτζήδων, ειρωνείες ΠΑΟΚτσήδων!

Sportdog Team
«Οι τσάτσοι του Κόκκαλη φταίνε για τον Mr. Chipita» - Στήριξη ΑΕΚτζήδων, ειρωνείες ΠΑΟΚτσήδων!

Χαμός στα social media με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Σαν… βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Τρίτης η δήλωση-ανακοίνωση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου σχετικά με την απόφασή του να μη συνεχίσει την προσπάθεια του για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Η είδηση είναι αλήθεια πως σόκαρε τους φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι περίμεναν έστω από αυτή την ιστορία να δουν κάτι καλό για την ομάδα τους, ωστόσο και πάλι βρίσκονται στο… μηδέν.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Θεοδωρόπουλου, τα social media γέμισαν με σχόλια των φίλων του Παναθηναϊκού, κυρίως αρνητικά για τον Mr. Chipita, ενώ επίθεση έγινε τόσο στους παλαίμαχους όσο και στους οργανωμένους των Πρασίνων.

Επίσης, συγκεντρώνοντας σχόλια από το σάιτ και το facebook του sportdog.gr, διαπιστώσαμε πως υπάρχουν πολλά μηνύματα από φίλους της ΑΕΚ, που καταλαβαίνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι, αλλά και αρκετά ειρωνικά από φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά από αυτά...

- Το κρατος, η εκάστοτε κυβερνηση και οι οικονομικοι εισαγγελείς φταίνε, που διαχειριστές τύπου Αλαφούζου, δεν έχουνε καμία ευθύνη για διογκώσεις χρεών στις ΠΑΕ!!Ότι έχει διαχειριστεί ο καθένας να το πληρώσει!Δεν μπορεί τέτοια ποσά να μεταφέρονται στους πολίτες και ο άλλος να δίνει μπαμ μπαμ, όχι πεντακοσιες135.000 αλλά κοντά 300εκ έτσι για επένδυση λέει σε πλοία και καναλια!Που τα βρήκες ρε μεγάλε;;

- Σε ολο το κοσμο, οταν καποιος σοβαρος ανθρωπος παει να παρει μια ομαδα ριχνει τα φραγκα στο τραπεζι και λιγο πανω, λιγο κατω τα βρισκουν και γινεται η δουλεια!!! Μονο στην Ελλαδα οι διαφοροι αφραγκουζοι κ πατερες θελουν να κανουν τους προεδρους χωρις να πληρωνουν!!!!! Αυτο φταιει!

- Ως οπαδός της Αεκ βλέπω ακριβώς το ίδιο έργο. Ήταν να μας σώσει κάποιος Κοζωνης απο Αμερική κάποιος σκλαβενιτης κλπ . Εύχομαι πράγματι να βρεθεί άκρη αν και είναι πολύ δύσκολο.

- Η Θ13, οι τσάτσοι του Κόκαλη φταίνε, που βρίζανε αισχρά την Προδραρα. Κανένας άλλος

- Βγηκε χθες κ εκανε δυο τρεις μετρημενες δηλωσειςκαι κατοπιν ο Αντωνιαδης ξερασε αρκετα!!Αυτο ηταν,γιατι εχει την δικη του φιλοσοφια!!

- Στα τρωκτικά που διοικουν και μόλις μυρίσουν ψητό θέλουν να το φάνε επί τόπου

- Ο ΠΑΟΚ με τον κυζα


- Τι να κάνει ο άνθρωπος με τις παλιοκαραβανες που πήγε να συνομιλήσει,και με ανέφικτη απαίτηση μυστικότητας!!! Τελικά όλα τα σήριαλ και οι μισοκινησεις που γίνονται ειναι σαπουνοφουσκες. Ας μπει στην ιστορία η διαλυση του παο ως θύμα/αποτέλεσμα μιας ατιμώρητης παράγκας που ρήμαξε το ελ. Ποδόσφαιρο επι 15-20 χρόνια,δηλαδη εξωαγωνιστικη αιτία. Νεο αφμ και όνομα πχ Νεοπαναθηναικος η αθηνα π.α.ο.......

-Εμαθε οτι χρειαζονται κοντα 100 εκατ και ειπε αντε γεια.. στα γρηγορα. Π επομενος θα ειναι απο Τσακα μερια..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags