Facebook Pixel Το «άκυρο» σενάριο για Ολυμπιακό και Ταβάμπα
| 2017-12-23 10:00:00

To πιο «άκυρο» σενάριο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό - Φορ-«παλτό» με 1 γκολ τον μήνα!

Sportdog Team
To πιο «άκυρο» σενάριο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό - Φορ-«παλτό» με 1 γκολ τον μήνα!

Τι σχέση έχει με την υπόθεση ο Ούρος Τζούρτζεβιτς; 

Εντύπωση δημιουργεί σίγουρα σε πολλούς στο Λιμάνι η σχεδόν καθημερινή αναφορά του σερβικού Τύπου σε έντονο «φλερτ» από πλευράς Ερυθρολεύκων προς τον 28χρονο επιθετικό της Παρτιζάν, Λεάντρε Ταβάμπα.

Κι αυτό γιατί οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν πως ό,τι καλύτερο είχε στο ρόστερ της η πρωταθλήτρια Σερβίας το απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι!

Ο λόγος, ασφαλώς, για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος είναι γεγονός πως ακόμα δεν έχει... βγάλει μάτια με την απόδοσή του στην ομάδα του Πειραιά και έτσι, μοιάζει λογικό οι Ερυθρόλευκοι να είναι ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί σχετικά με τις ικανότητες των πρώην συμπαικτών του στην Παρτίζαν.

Αλλωστε, ο Ταβάμπα έχει «πατήσει» τα 28 χωρίς να έχει κάνει έως τώρα κάτι εξαιρετικά σημαντικό στην καριέρα του, ενώ δεν είναι καν διεθνής με το Καμερούν.

Όλα αυτά αποτελούν σίγουρα κάποια δεδομένα τα οποία έχουν βάλει από καιρό στο... μικροσκόπιό τους οι Πειραιώτες, γι’ αυτό και στελέχη της ΠΑΕ επιμένουν ότι δεν έχουν βάση τα δημοσιεύματα των Σέρβων.

Όπως φαίνεται, ο μάνατζερ του παίκτη κάνει τα πάντα για να πάρει άμεσα μεταγραφή ο πελάτης του και εμπλέκει διαρκώς σε σενάρια τον Ολυμπιακό, στον οποίο πάντως, δεν μοιάζει να έχουν πειστεί πως ο Λεάντρε Ταβάμπα, με τα δύο γκολ τους ισάριθμους τελευταίους μήνες, είναι ο επιθετικός που ψάχνουν για να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags