Facebook Pixel «Χαμός» στην για Μασούντ, γιατί «πλακώνονται» Xιμένεθ και Λυμπερόπουλος - Sportdog.gr
| 2017-12-27 09:51:00

«Χαμός» για Μασούντ, γιατί «πλακώνονται» Xιμένεθ-Λύμπε - Ποιος «φοβάται» τον Ιρανό

Sportdog Team
«Χαμός» για Μασούντ, γιατί «πλακώνονται» Xιμένεθ-Λύμπε - Ποιος «φοβάται» τον Ιρανό

Απίστευτα πράγματα πριν πέσουν οι υπογραφές...

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται πλέον ο Σοτζέι Μασούντ, καθώς ο Ιρανός άσος κέρδισε την ελευθερία από τον Πανιώνιο και μπορεί να υπογράψει στην Ένωση.

Εδώ και καιρό, άλλωστε, ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Κιτρινόμαυρους και έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, παρότι απομένει να ξεκαθαρίσει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Αν, δηλαδή, θα είναι για 6 μήνες (με πιθανή οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο), ή θα είναι κλειστό για 1,5 χρόνο, κάτι που προφανώς επιθυμεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και ο... Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, παρόλο που αρχικά είχε αρκετές αμφιβολίες σχετικά με τη συμπεριφορά του Σοτζέι Μασούντ, πείστηκε τελικά για τον χαρακτήρα του Ιρανού, σε συνάντηση που είχε μαζί του προ ημερών.

Ο κόουτς της Ένωσης επεδίωξε να έχει τετ α τετ με τον ποδοσφαιριστή, καθώς είχε ακούσει πολλά σχετικά με τον χαρακτήρα του (για την αγωνιστική του αξία δεν έχει καμία αμφιβολία) και ήθελε να διαπιστώσει ο ίδιος από κοντά με τι παίκτη έχει να κάνει, αλλά και να πάρει τις διαβεβαιώσεις του Ιρανού για την παρουσία του στην ομάδα.

Από την άλλη, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αυτός που «φοβάται» περισσότερο τον παίκτη και έχει προτείνει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης διατηρεί σημαντικές επιφυλάξεις για τον χαρακτήρα του Ιρανού και δε θέλει η ΠΑΕ να δεσμευτεί μαζί του με συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας, προτού, βέβαια, ο παίκτης «τεσταριστεί» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Μένει, λοιπόν, να δούμε ποια άποψη θα επικρατήσει στην ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα...

Στο μεταξύ, όσον αφορά την περίπτωση του Ντάρκο Λάζοβιτς, το ενδιαφέρον από πλευράς Ένωσης υφίσταται, ωστόσο δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάζεται τελευταία στον Τύπο.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε αποκαλύψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, η Τζένοα σε πρώτη φάση ενδιαφέρεται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και όχι να τον δανείσει, όπως επιθυμεί η ΑΕΚ, κάτι που κάνει αυτόματα πολύ δύσκολη την υπόθεση του 27χρονου Σέρβου εξτρέμ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags