Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασε πρόεδρος ελληνικής ομάδας: «Νιώθω πουλημένος από όλους, χρησιμοποιήθηκα»
| 2018-01-03 15:25:00

Ξέσπασε πρόεδρος ελληνικής ομάδας: «Νιώθω πουλημένος από όλους, χρησιμοποιήθηκα»

Sportdog Team
Ξέσπασε πρόεδρος ελληνικής ομάδας: «Νιώθω πουλημένος από όλους, χρησιμοποιήθηκα»

Οργισμένη τοποθέτηση του γνωστού παράγοντα.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, σε επικοινωνία που είχε με το τεχνικό τιμ και τους αρχηγούς, τους ενημέρωσε ότι το πρωί της Τετάρτης (3/1) θα κατέθετε 50.000 ευρώ και μένει να φανεί αν θα τηρήσει τον λόγο του.

Πάντως, ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από την κριτική που δέχεται και τη στάση των μετοχών και με οργισμένη δήλωσή του εμφανίζεται ως «πουλημένος από όλους», λέγοντας ότι χρησιμοποιήθηκε, αλλά είναι ο μόνο που βάζει λεφτά.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει εξαίρετο επιχειρηματία, αλλά αποτυχημένο πρόεδρο του ΟΦΗ τον Φανούρη Βατσινά που έχει επανέλθει στο προσκήνιο, καταγγέλλοντας και προπηλακισμό συνεργάτη του.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση που φιλοξενείται στο «mpalakritis.gr»:

«Πριν αναφέρω οτιδήποτε αφορά το ποδόσφαιρο κι επειδή πάνω απ’ όλα σε αυτή τη ζωή είναι ο άνθρωπος, θέλω να καταδικάσω την άδικη επίθεση και προπηλακισμό στον στενό μου συνεργάτη. Μια επίθεση που ναι μεν είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση και το “μένος” των φιλάθλων, αλλά δυστυχώς σε λάθος αποδέκτη.

Δικαιολογημένη οργή που έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν από τον πιο απλό μέχρι τον πιο φανατικό φίλο του ΟΦΗ βλέπει τους ανθρώπους που “υποτίθεται” χειρίζονται το μέλλον και το καλό της ομάδας να εμφανίζουν ως “μεσσία” και να τον παρακαλάνε κιόλας τον “κρινόμενο” στην θητεία του στο παρελθόν ως αποτυχημένο πρόεδρο Φανουρη Βατσινα. Και εδώ θέλω να τονίσω ότι δεν έχω τίποτα εκ του προσωπικού με τον συμπαθή κατά τα άλλα και εξαίρετο επιχειρηματία του τόπου μας.

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας νιώθω μεγάλη αδικία και θα το πω “πουλημένος” από όλους. “Χρησιμοποιήθηκα” από τους κύριους μετόχους και μόλις βγήκα και είπα μόνο αλήθειες για την αδιαφορία τους απέναντι στις δικές τους υποχρεώσεις και δεσμεύσεις απέναντι στην ομάδα, ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για μένα. Εγώ παρά ταύτα εμφανίστηκα στην γενική συνέλευση και δήλωσα “παρών” εφόσον στηριχτώ να συνεχίσω να βάζω λεφτά για την ομάδα. Αυτοί οι κύριοι που ήταν;

Χωρίς να υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί ούτε ώρα για το μέλλον της ομάδας, αυτοί με απλές ανακοινώσεις μιλάνε για παράταση μερικών ημερών για να μαζευτούν τα χρήματα που υπόσχονται… Στο δια ταύτα, όταν είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη άμεσα, είναι εξαφανισμένοι όλοι. Αντίθετα αγαπητέ φίλαθλε κόσμε της ομάδας με τον "διωκόμενο" νυν πρόεδρο Φώτη Τσάλο, τον “ανεπαρκή” κατ’ αυτούς…

Αυτή τη στιγμή που καταθέτω αυτή τη δήλωση βρίσκομαι ακόμη στο ΒΑΚ και συνεχίζω να πληρώνω για να μην καταστραφεί η ομάδα υποχρεώσεις δικές τους. Δε θα πω άλλα τη δεδομένη στιγμή, ο κόσμος που έχει δικάσει τον Φώτη Τσάλο ας βγάλει τα συμπεράσματά του για όλους και για όλα…

Το μόνο που απομένει να κάνουν οι “φύλακες-άγγελοι” της ομάδας μας είναι να επαναφέρουν και τον κ. Πουλινάκη ή όποιον άλλο κρίνουν αυτοί ώστε να φύγει ο… κακός λύκος Φωτης Τσάλος που μόλις τελειώσει αυτή τη δήλωση, θα τρέξει πάλι να βρει λεφτά για να συνεχίσει να πληρώνει στην πράξη και όχι στα λόγια. Καλές γιορτές και Καλή χρονιά.

Φώτης Τσάλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags