Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έριξε χρήμα ο Τζίγγερ - Μόνη λύση η οικογένεια Βαρδινογιάννη»!
| 2018-01-17 13:41:00

«Έριξε χρήμα ο Τζίγγερ - Μόνη λύση η οικογένεια Βαρδινογιάννη»!

Sportdog Team
«Έριξε χρήμα ο Τζίγγερ - Μόνη λύση η οικογένεια Βαρδινογιάννη»!

Ποιος έκανε αυτή την δήλωση;

Ως την πιο κατάλληλη λύση για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στα γνωστά του στάνταρ θεωρεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μιλώντας στο MAX Fm 100,2.

O Kολιτσιδάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για τον Παναθηναϊκό: Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει χάσει το δρόμο του. Είναι λυπηρό. Εμείς που έχουμε παίξει στην ομάδα αισθανόμαστε άσχημα. Είναι απόδειξη ότι ομάδες που κάνουν λάθη στο οικονομικό κομμάτι, όσο μεγάλες κι άν είναι κατρακυλούν στον «πάτο». Τα προβλήματα ξεκίνησαν με την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ήταν μια οικογένεια που στήριζε την ομάδα. Εγώ ποτέ δεν πίστεψα στην πολυμετοχικότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει 25 παίκτες στο ρόστερ και πληρώνει άλλους 70 που ήρθαν τα προηγούμενα χρόνια. Τα χρήματα που έδιναν επί πολυμετοχικότητας δεν ήταν δικά τους. Αυτό συνέβη μετά τις αποχωρήσεις των Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου…

Ελπίζω ότι θα βρεθεί επενδυτής μεγάλου μεγέθους και θα σώσει την ομάδα από την ανυποληψία… Τη δεδομένη στιγμή πάντως οι όποιοι ενδιαφερόμενοι φεύγουν γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας.  Η μόνη λύση είναι να γυρίσει πίσω η οικογένεια Βαρδινογιάννη! Βγενόπουλος, Πατέρας και Αλαφούζος τι έκαναν; Πού είναι η εξυγίανση; Ο Παναθηναϊκός που είναι «μαγαζί γωνία» δεν μπορεί να ορθοποδήσει!

Για την πορεία στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ: Είχαμε φοβερή και πλήρη ομάδα. Νομίζω ότι αν περνούσαμε τον Άγιαξ θα το παίρναμε στο τέλος. Μετά δεν ξέρω τι έγινε. Έφυγαν πολλοί παίκτες και δε βοηθήθηκε η ομάδα. Το θέμα ήταν καθαρό αγωνιστικό και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έχει παραδεχτεί εκείνο το λάθος του. Ίσως έφταιξε ότι από τον Ολυμπιακό έμπαινε ο Κόκκαλης και έβλεπε ότι δεν μπορούσε να τον ανταγωνιστεί. Δεν ξέρω… Η «κατρακύλα» που υπάρχει τώρα δεν υπήρχε. Θυμίζω επί Τζίγγερ έπεσαν πολλά χρήματα! Ασχέτως ότι δεν πήρε ο Παναθηναϊκός πρωτάθλημα, έκανε καλές πορείες στην Ευρώπη.

Για τον ΟΦΗ και τον Ευγένιο Γκέραρντ: ΟΦΗ και Παναθηναϊκός έχουν περίπου το ίδιο πρόβλημα. Λείπουν τα χρήματα. Αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα θα ανέβαινε εύκολα στη Σούπερ Λιγκ. Τα πολλά μέλη της διοίκησης είναι ένα θέμα που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα γιατί ακούγονται διάφορες απόψεις. Υπάρχει ακόμα περιθώριο για τον ΟΦΗ. Είναι νωρίς στο πρωτάθλημα. Έπαιξα 6 χρόνια. Τον Γκέραρντ τον είχα προπονητή έναν χρόνο. Τεράστια προσωπικότητα. Και μόνο που σε κοιτούσε καταλάβαινεςε τι ήθελε! Προσέφερε πάρα πολλά. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους που έφυγε, αλλά θα τον θυμόμαστε για πάντα. Είχε απίστευτη μεταδοτικότητα. Πολλά πράγματα που κάναμε τότε, προσπαθώ να τα κάνω και τώρα εγώ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags