Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σπόντες» για πέναλτι και κόκκινη από τον Ράσταβατς!
| 2018-01-21 22:54:00

«Σπόντες» για πέναλτι και κόκκινη από τον Ράσταβατς!

Sportdog Team
«Σπόντες» για πέναλτι και κόκκινη από τον Ράσταβατς!

Τι είπε ο τεχνικός της Ξάνθης για το ματς με τον Ολυμπιακό;

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς στην συνέντευξη Τύπου: 

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη νίκη. Σήμερα ήταν καλύτεροι όπως είδατε. Είχαμε τις στιγμές μας, καλές και κακές και κάποιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του ματς όπως το πέναλτι και την κόκκινη που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού δείξαμε ότι ήρθαμε για να παίξουμε ένα γενναίο ματς, προετοιμαστήκαμε για να έρθουμε εδώ και να παίξουμε, να πιέσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει λάθη και να κάνουμε εμείς κάποιες ευκαιρίες. Αν δεν σκοράρεις όμως σε αυτό το γήπεδο, είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα. 

Μετά το πέναλτι έπεσε η απόδοσή μας, ο Ολυμπιακός ανέβηκε και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Και μετά την αποβολή μας οδήγησε πίσω στη δική μας περιοχή. Μέχρι το τέλος του αγώνα καταφέραμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες, σίγουρα ήταν δύσκολο, αλλά πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στο ματς που ακολουθεί. Θέλω να ξανασυγχαρώ τον Ολυμπιακό και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε εμάς για τα επόμενα παιχνίδια». 

Για το ήταν λανθασμένες οι αποφάσεις του διαιτητή: «Όχι δεν μιλάω για τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά ήταν στιγμές που έγιναν στο παιχνίδι και καθόρισαν το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags