Facebook Pixel Ο Βαρθολομαίος και οι... μεταφορές!
| 2011-08-09 00:15:00

Ο Βαρθολομαίος και οι... μεταφορές!

Ο Βαρθολομαίος και οι... μεταφορές!

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την ουσία της επίσκεψης των Αδαμίδη, Κασνακίδη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και για το deal του Κωνσταντινίδη...

Επιστρέφοντας από τις ολιγοήμερες διακοπές μου ήλπιζα (γνωρίζοντας επί της ουσίας ότι δεν έχω καμία ελπίδα) ως δια μαγείας να έχουν λυθεί τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ και να μπορούσαμε να ασχολούμασταν μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι και όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν σε αυτό από όσα είδαμε στα έως τώρα φιλικά τεστ της ομάδας.

Πού τέτοια τύχη όμως και για μένα αλλά (κυρίως) για την ίδια την ΑΕΚ και τον κόσμο της... Με το come back είχαμε λοιπόν και νέα μετάθεση οφειλομένων της “κιτρινόμαυρης” εταιρείας γεγονός που αρχίζει να μου προκαλεί φόβο και μεγάλο άγχος για το αν τελικά θα καταφέρει η ΠΑΕ να ανταποκριθεί μέσα στη διάρκεια της χρονιάς σε όλες τις (υπερβολικά πολλές) οικονομικές τις υποχρεώσεις προς τους πιστωτές της. Είτε πρόκειται για το ίδιο το ποδοσφαιρικό τμήμα (τεχνικό τιμ, παίκτες και υπαλλήλους) είτε για όλες τις εξωαγωνιστικές οφειλές.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags