Facebook Pixel Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό!
| 2018-02-15 20:13:00

«Βυθίζουν» τον Παναθηναϊκό Βέμερ και Ταυλαρίδης - Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!

Sportdog Team
«Βυθίζουν» τον Παναθηναϊκό Βέμερ και Ταυλαρίδης - Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!

Έχουν... μπλέξει για τα καλά οι Πράσινοι!

Ως γνωστόν, ο Στάθης Ταυλαρίδης και ο Γιαν Βέμερ έχουν καταθέσει προσφυγές κατά του Παναθηναίκού ζητώντας να λάβουν τα οφειλόμενα που θα έπρεπε να έχουν εισπράξει από το Τριφύλλι βάσει των συμβολαίων τους.

Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει χρόνο στις υποθέσεις των δυο παικτών, εξασφαλίζοντας αναβολές στις εκδικάσεις των προσφυγών, ωστόσο πλέον το πρέσινγκ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών προς τους Πράσινους έχει γίνει ασφυκτικό από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τους δύο άσους, Πάρι Αλταμάζογλου, ο οποίος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, για τον Βέμερ ζητείται να γίνει να ενεργοποιηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών κατά της ομάδας επειδή, σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δεν καταβλήθηκε η πρώτη δόση του ποσού που του οφείλεται, βάσει απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου!

Αντίστοιχα, αναφορικά με την υπόθεση του Ταυλαρίδη, ο δικηγόρος του ζητεί να εκδικαστεί την ερχόμενη εβδομάδα η υπόθεσή από το Διαιτητικό Δικαστήριο και να μην γίνει δεκτό τυχόν νέο αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή, επειδή, όπως αναφέρεται, έχουν ήδη δοθεί τρεις αναβολές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags