Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα «σφαγή» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ; - Φήμες που ανάβουν φωτιές για ξένο άσο - Να πού θα πάει!
| 2018-03-28 14:00:00

Νέα «σφαγή» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ; - Φήμες που ανάβουν φωτιές για ξένο άσο - Να πού θα πάει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέα «σφαγή» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ; - Φήμες που ανάβουν φωτιές για ξένο άσο - Να πού θα πάει!

Το sportdog.gr έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

 

Ο Μάτιτς Κότνικ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της φετινής Super League. Ο 27χρονος άσος του Πανιώνιου έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα μοιραία το όνομά του να ακούγεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, ακόμα και για ομάδες εντός συνόρων.

Αρχικά, η περίπτωση του πολύ ικανού Σλοβένου πορτιέρε είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το σενάριο αυτό διαπιστώθηκε σίγουρα που δεν είχε βάση, μιας και οι Πειραιώτες, με την επικείμενη επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη στο Λιμάνι, είναι πλήρεις στη θέση αυτή.

Τώρα, νέες φήμες, εμπλέκουν τον τερματοφύλακα της Νέας Σμύρνης με τον... ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να λέγεται ότι θέλουν να κάνουν κίνηση για τον υψηλόσωμο γκολκίπερ, προκειμένου να ενισχυθούν στον «άσο» ενόψει της νέας σεζόν.

Πάντως, ούτε το συγκεκριμένο σενάριο δείχνει να έχει βάση, από την άποψη ότι στην Τούμπα φαίνεται να είναι καλυμμένοι στη θέση του τερματοφύλακα. Στο νούμερο ένα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος δεν… κουνιέται μετά την εξαιρετική φετινή σεζόν. Στο νούμερο δύο θεωρητικά βρίσκεται ο Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος, όμως, αναμένεται να αποχωρήσει από την Τούμπα το καλοκαίρι. Τη θέση του, όμως, αναμένεται να πάρει ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Όσο για τη θέση τρία, αυτή ανήκει στον μικρό Μάριο Σιαμπάνη, για τον οποίο στη Θεσσαλονίκη λένε ότι είναι τεράστιο ταλέντο που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Οπότε, όπως φαίνεται και με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει μέχρι τώρα στην Τούμπα, μοιάζει αδύνατον να γίνει μεταγραφή γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι.

Πάντως, παρόλα αυτά, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Μάτιτς Κότνικ, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Πανιώνιο ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων από το εξωτερικό και, μάλιστα, εκτιμάται ότι στη Νέα Σμύρνη θα προκύψει αργά ή γρήγορα άκρως δελεαστική πρόταση για την αγορά του. Ίδωμεν... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags