Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλο «χουνέρι» από Αλαφούζο στον... Ολυμπιακό - «Άφωνοι» στο Λιμάνι, θα δώσουν 2 εκατ. ευρώ;
| 2018-04-05 09:15:00

Μεγάλο «χουνέρι» από Αλαφούζο στον... Ολυμπιακό - «Άφωνοι» στο Λιμάνι, θα δώσουν 2 εκατ. ευρώ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλο «χουνέρι» από Αλαφούζο στον... Ολυμπιακό - «Άφωνοι» στο Λιμάνι, θα δώσουν 2 εκατ. ευρώ;

To sportdog.gr αποκαλύπτει το «καυτό» παρασκήνιο. 

Αρέσει, πράγματι, πολύ ο Ροντρίγκο Μολέντο στον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια και δυσκολίες, που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την απόκτησή του από τους Ερυθρολεύκους.

Παρά τα πολύ θετικά και αισιόδοξα σενάρια που αναπτύσσονται εσχάτως σχετικά με τις πιθανότητες επιστροφής του Βραζιλιάνου στόπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, φαίνεται πως η αλήθεια βρίσκεται αρκετά πιο μακριά και ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει μια τέτοια υπόθεση.

Βασικό εμπόδιο στην επίτευξη συμφωνίας δεν είναι τόσο η διάθεση του παίκτη να παραμείνει στην πατρίδα του, όπως σημειώνεται από διάφορες πλευρές, όσο το ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό -όπως φαίνεται- αν γυρίσει ο παίκτης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, που φαίνεται να έχουν πολύ... στέρεα βάση, οι Πράσινοι μπορεί να πήραν μόλις 150.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον 31χρονο στην Ιντερνασιονάλ, ωστόσο φρόντισαν να εξασφαλιστούν στο ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα ο παίκτης για λογαριασμό άλλου ελληνικού συλλόγου.

Καθώς σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει η ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου να εισπράξει ένα πολύ σημαντικό ποσό (της τάξης περίπου των 2 εκατ. ευρώ, όπως λένε οι πληροφορίες). Έτσι, καθίσταται μάλλον «αλμυρό» για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, να φέρουν πίσω τον έμπειρο στόπερ (καθώς θα αξιώσει σίγουρα και η Ιντερνασιονάλ χρήματα για να τον παραχωρήσει).

Παράλληλα και όσον αφορά ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό, είναι σαφές πως η ομάδα θέλει του χρόνου να επενδύσει σε Ελληνες παίκτες, όπως ο Σπύρος Ρισβάνης ή ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ενώ πλέον φαντάζει ως αρκετά πιθανό να επιτευχθεί και η επιστροφή του Κωνσταντίνου Λαϊφη από τη Σταντάρ Λιέγης.

Σε αυτή την περίπτωση θα είναι μάλλον πολυτέλεια (και σίγουρα καταστροφικό για τους άλλους παίκτες στη θέση αυτή) να αποκτηθεί και άλλος στόπερ, που θα προορίζεται μάλιστα για βασικός. Οπότε είναι δύσκολο να αποτελεί αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό μεταγραφική προτεραιότητα ο Ροντρίγκο Μολέντο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags