Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη εξέλιξη με Κουτρουμπή και... Λάζαρο - Τα τρελά λεφτά και η... κλεισμένη μεταγραφάρα
| 2018-04-15 18:10:00

Απίστευτη εξέλιξη με Κουτρουμπή και... Λάζαρο - Τα τρελά λεφτά και η... κλεισμένη μεταγραφάρα

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με Κουτρουμπή και... Λάζαρο - Τα τρελά λεφτά και η... κλεισμένη μεταγραφάρα

Φοβερά πράγματα για τον πρώην πράσινο. Θα τινάξει την μπάνκα;

O Γιώργος Κουτρουμπής αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιανουάριο, μετακομίζοντας στη Σταντάρ Λιέγης, ωστόσο μόνο δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται ότι θα παραμείνει στην ομάδα του Βελγίου και του χρόνου.

Άλλωστε, ο σύλλογος της Λιέγης είναι σε καθεστώς αλλαγών ενόψει του καλοκαιριού, ενώ θα αλλάξει και προπονητή, αφού ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, θεωρείται «τελειωμένος» από την πάγκο της.

Πάντως, η περίπτωση του Έλληνα στόπερ είναι μπλεγμένη, αφού στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Έτσι, αν οι Βέλγοι αποφασίσουν να μην τον κρατήσουν θα πρέπει να τον αποζημιώσουν, ειδάλλως ρισκάρουν να διεκδικήσει ο «Κούτρου» δικαστικά τα χρήματα που προβλέπονται για την επόμενη χρονιά, περίπου 300.000 ευρώ.

Η υπόθεση του Κουτρουμπή μπορούμε να πούμε πως θυμίζει κάπως αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ, με τη διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση, η Ένωση είναι αυτή που διαθέτει το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για έναν χρόνο και όχι αμφότερες οι πλευρές του παίκτη και της ομάδας.

Όπως και να έχει, τόσο ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού όσο και ο μανατζέρ του υποστηρίζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι διοικούντες της Σταντάρ δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Στην περίπτωση που ο Κουτρουμπής φύγει από το Βέλγιο, αυτόματα θα αποτελέσει μια πολύ καλή περίπτωση για τις «μεγάλες» ελληνικές ομάδες. Ωστόσο, ο παίκτης δεν φαίνεται να επιθυμεί τον επαναπατρισμό του, δείχνοντας προτίμηση στο να παραμείνει στο εξωτερικό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει κρούση για τον Έλληνα στόπερ από την Πορτογαλία και δεν αποκλείεται να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags