Facebook Pixel Sportdog.gr | «Νέος Λάζαρος» στον Ολυμπιακό, την... πατάει ο Μελισσανίδης; - Τι παίζεται με αποχώρηση-ΣΟΚ
| 2018-04-28 14:50:00

«Νέος Λάζαρος» στον Ολυμπιακό, την... πατάει ο Μελισσανίδης; - Τι παίζεται με αποχώρηση-ΣΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
«Νέος Λάζαρος» στον Ολυμπιακό, την... πατάει ο Μελισσανίδης; - Τι παίζεται με αποχώρηση-ΣΟΚ

Γυρίζει ξένος παικταράς στο Λιμάνι; Όλες οι απαντήσεις εδώ! 

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και τα περισσότερα ονόματα που κυκλοφορούν στον Τύπο μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως αυτό που γράφηκε τελευταία, ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες. Πρόκειται δεδομένα για απίθανη φήμη, από την άποψη ότι ο παίκτης, αν μείνει στην Ελλάδα, βλέπει μόνο την ΑΕΚ, αλλά και από το ότι είναι σχεδόν αδύνατον ο Δημήτρης Μελισσανίδης να αφήσει τον παίκτη να γίνει... Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Είτε, δηλαδή, θα του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο για να τον «δέσει» στην ομάδα, είτε ο παίκτης θα συνεχίσει στο εξωτερικό, μιας και έχει πέραση σε ομάδες που δεν τον αφήνουν αδιάφορο.

Μπορεί στο Λιμάνι να θέλουν να κάνουν το «μπαμ» με μια ηχηρή μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο πολύ δύσκολα μπορούν να... κλέψουν τον Όγκινιεν Βράνιες, ενώ, όπως φαίνεται τις τελευταίες ώρες, έχει «υποχωρήσει» στα ρεπορτάζ και η υποψηφιότητα του Ροντρίγκο Μολέντο, για τον οποίο το sportdog.gr έχει παρουσιάσει από την πρώτη στιγμή τα εμπόδια της μεταγραφής.

Ερνάνι και Προτό

Όσον αφορά τα τελευταία δημοσιεύματα που αναφέρουν ενδιαφέρον για τον Ερνάνι, μοιάζει μια υπόθεση που δεν έχει βάση. Η Πόρτο αυτή τη στιγμή ισχυρίζεται ότι μόνο πουλάει τον παίκτη και δεν τον δανείζει (όπως ενδεχομένως θα προτιμούσε ο Ολυμπιακός) και η τιμή του ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους Ερυθρόλευκους. Θα μπορούσε ο 26χρονος εξτρέμ να απασχολήσει σοβαρά μόνο αν μέχρι το τέλος Αυγούστου η Πόρτο δεν βρει αγορά και αναγκαστεί να τον δανείσει.

Στο μεταξύ, ακραίο μοιάζει και το τελευταίο σενάριο αποχώρησης του Σίλβιο Προτό. Οι Πειραιώτες υπολογίζουν τον Βέλγο ως Νο1 επιλογή για τη νέα σεζόν, καθώς ήταν από τους ελάχιστους που διακρίθηκε σε μια πολύ κακή χρονιά φέτος. Πάντως, αν όντως ισχύει ότι παραχωρείται ο έμπειρος γκολκίπερ, πιθανόν τα κριτήρια να είναι οικονομικά, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με υψηλό κασέ (450.000 ευρώ) και, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι πρωταθλητές ετοιμάζονται για σημαντική μείωση του μπάτζετ το προσοχές καλοκαίρι...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags