Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Παϊρότζ: «Μπουνιές» πριν τον Αλαφούζο, ποιος τα κάνει μπάχαλο - «Τρελή» εξέλιξη με τον...
| 2018-05-04 11:15:00

Χαμός με Παϊρότζ: «Μπουνιές» πριν τον Αλαφούζο, ποιος τα κάνει μπάχαλο - «Τρελή» εξέλιξη με τον...

του Νίκου Στεργίου
Χαμός με Παϊρότζ: «Μπουνιές» πριν τον Αλαφούζο, ποιος τα κάνει μπάχαλο - «Τρελή» εξέλιξη με τον...

Απίστευτα πράγματα για τον Ταϊλανδό, τι συνέβη και ψάχνονται όλοι;

Πολύ κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα όσον αφορά το μέλλον του Παναθηναϊκού, καθώς στην Ελλάδα αναμένεται ο Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ, προκειμένου να έχει την τελική συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για την αγορά της πράσινης ΠΑΕ.
 
Πάντως, ακόμα και τώρα, λίγες ώρες πριν όλα ξεκαθαρίσουν σχετικά με το ενδιαφέρον του Ταϊλανδού επιχειρηματία, είτε θετικά είτε αρνητικά, οι φήμες δίνουν και παίρνουν, οι πληροφορίες διίστανται και γενικά επικρατεί ένας… χαμός σχετικά με το τι θα γίνει στο ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο του Τριφυλλιού.
 
Είναι ενδεικτικό ότι οι πληροφορίες δε συμφωνούν ούτε καν για το… ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τον Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ, καθώς υπάρχει μια διαρροή ότι θα εγκατασταθεί στο Plazza, αλλά ακόμα κι αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.
 
Μάλιστα, όλη αυτή η σύγχυση που επικρατεί γύρω από τον επίδοξο σωτήρα του Παναθηναϊκού οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους εν Ελλάδι εκπροσώπους του, με τις πληροφορίες, μάλιστα, να αναφέρουν πως πλέον χειρίζεται διαφορετικός δικηγόρος την υπόθεση και ενημερώσει σχετικά για τις κινήσεις και τις προθέσεις του Ταϊλανδού επιχειρηματία.
 
Όπως και να έχει, πάντως, τα ψέματα φαίνεται πως τελειώνουν στο Τριφύλλι και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις πιθανότητες που υπάρχουν η Pan Asia να αγοράσει την πράσινη ΠΑΕ και ο ιστορικός σύλλογος να αλλάξει χέρια.
 
«Τρελή» εξέλιξη με Κουτρουμπή 
 
Στο μεταξύ, όσον αφορά το μέτωπο των προσφυγών, όπως έγινε γνωστό από χθες το βράδυ, οι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν το ποσό των 304.000 ευρώ στον Γιώργο Κουτρουμπή

Μία απρόσμενη εξέλιξη που προφανώς προκαλεί πολλές απορίες, καθώς για τον Έλληνα υπήρχε η πεποίθηση ότι αποχώρησε από την ομάδα έχοντας συμφωνήσει για τα οφειλόμενα και τα χρήματα που θα έπαιρνε χωρίς να είχε διάθεση να κινηθεί νομικά. 

Όπως και να έχει, πάντως, το θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση για το Τριφύλλι είναι ο παίκτης δεν απειλεί (για την ώρα) με αφαίρεση βαθμών την ομάδα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags