Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγωνία στον Ολυμπιακό! Βασικότατος άσος ανακοινώνει την απόφασή του - Μένει ή φεύγει;
| 2018-05-07 23:30:00

Αγωνία στον Ολυμπιακό! Βασικότατος άσος ανακοινώνει την απόφασή του - Μένει ή φεύγει;

Sportdog Team
Αγωνία στον Ολυμπιακό! Βασικότατος άσος ανακοινώνει την απόφασή του - Μένει ή φεύγει;

Ο κόσμος, πάντως, θέλει σίγουρα την παραμονή του!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς στα Γιάννινα δεν… κατέβηκε καθόλου, έχασε με 3-0 και πλέον οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο Λιμάνι. Άλλωστε, αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από το χθεσινό οργισμένο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε πως οι περισσότεροι παίκτες δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Ένας εξ αυτών, που θα αποχωρήσουν, θα είναι πιθανότατα και ο Σίλβιο Προτό, παρότι ήταν από τους πιο σταθερούς και από τους ελάχιστους που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια της φετινής απογοητευτικής σεζόν.

Ο Βέλγος γκολκίπερ, όπως σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr, θα ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση από την διοίκηση πως πρέπει να βρει ομάδα για να φύγει, ωστόσο εξαιτίας κάποιων προσωπικών θεμάτων, πιέζεται για να γυρίσει στην πατρίδα του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, η κατάσταση παραμένει μπερδεμένη και παρότι ο Προτό το παλεύει για να λύσει τα ζητήματα που τον απασχολούν, ακόμα δεν έχει βρει λύση και το πιθανότερο είναι, αυτή τη στιγμή, πως θα χαιρετίσει.


Κάπως έτσι προέκυψε και το σενάριο με την Αντβέρπ, η οποία όντως τον παρακολουθεί και θα τον ήθελε στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν, όμως για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Το θέμα ωστόσο δεν πρόκειται να τραβήξει για πολύ καιρό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, αύριο Τρίτη ο έμπειρος γκολκίπερ θα ενημερώσει ο ίδιος (είτε μέσω κάποιας δήλωσης ή ποσταρίσματος, είτε μέσω διαρροής) για την απόφασή του και τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή. Το σήριαλ Προτό φτάνει στο τέλος του λοιπόν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags