Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό με τον φορ - Τρελά σενάρια για τον μεγάλο «κανονιέρη»!
| 2018-05-09 21:05:00

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό με τον φορ - Τρελά σενάρια για τον μεγάλο «κανονιέρη»!

Sportdog Team
Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό με τον φορ - Τρελά σενάρια για τον μεγάλο «κανονιέρη»!

Ποιους… στέλνουν στο Λιμάνι και ποιοι όντως θα έρθουν.

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στις αρχές Μαΐου ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό έχουν πάρει φωτιά, καθώς πλέον καθημερινά γράφονται πάρα πολλά ονόματα, που είτε έχουν προταθεί και εξετάζονται είτε απλά βρίσκονται στη λίστα των Πειραιωτών.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση επιθετικού, ανεξαρτήτως αν θα φύγει ή όχι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που όντως ψάχνεται στο εξωτερικό, ήδη έχουν διαρρεύσει πολλά ονόματα για την κορυφή του… νέου Ολυμπιακού.

Αυτός λοιπόν που έχει ξεχωρίσει, για την ώρα, είναι ο Μπρουμ Σίλβα Ακόστα ή απλά... Ντέιβερσον. Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, αλλά και την Μπελενένσες στην Πορτογαλία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει σχηματίσει καλή γνώμη.

Η περίπτωσή του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς πριν από περίπου 10 μήνες τον αγόρασε η Παλμέιρας δίνοντας περίπου 5.2 εκατ. ευρώ. Για τον 27χρονο επιθετικό ενδιαφέρονται ήδη η Μπράγκα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Στην Παλμέιρας έχει αγωνιστεί συνολικά σε 22 ματς, έχοντας σκοράρει 7 φορές, ενώ φέτος από τότε που ξεκίνησε η σεζόν μετράει 5 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κόπα Λιμπερταδόρες.

Από εκεί και πέρα, στην λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Ζοάο Νοβάις, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Ρίο Άβε και τον οποίο γνωρίζει καλά ο Μαρτίνς, αφού συνεργάστηκε μαζί του τη σεζόν 2015-16. Ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον δούμε στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, η Μπράγκα αυτή τη στιγμή έχει σαφές προφάδισμα και δείχνει έτοιμη να τον κάνει δικό της.

Ο Νοβάις ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρίο Άβε για έναν ακόμα χρόνο, μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ και τη φετινή σεζόν έχει εξαιρετική παρουσία. Πιο συγκεκριμένα σε συνολικά 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα έχει 11 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του και έχει δει τις "μετοχές" του να ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς, προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Στον… Ολυμπιακό μέσω μάνατζερ

Μεταξύ άλλων, κυκλοφόρησε το όνομα του διεθνή Νοτιοαφρικανού μέσου της Φίτεσε, Τουλάνι Σερέρο.  Ο 28χρονος είχε μια γεμάτη σεζόν με την ολλανδική ομάδα (34 συμμετοχές και 2 γκολ) και φαίνεται πως απασχολεί επίσης τόσο την Άρσεναλ όσο και τις Φέγενορντ – Μπέρνλι. Τον Ολυμπιακό πάντως σύμφωνα με το Sportdog.gr δεν τον απασχολεί και πιο πολύ τον… σπρώχνουν οι μάνατζερ για να ανεβάσουν την τιμή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags