«Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό κλαμπ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Καρπάτι, στην συνέντευξή που έδωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας που προπονεί.
«Η ατμόσφαιρα στα ελληνικά και τα τουρκικά γήπεδα δεν διαφέρει από αυτά της Ουκρανίας. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας δεν είναι "χειρότεροι" από ότι οι Τούρκοι και οι Έλληνες. Είναι όμως σε θέση να υποστηρίξουν την ομάδα τους, θα μπορούσα να πω και ακόμη καλύτερα. Δεν νομίζω πως έχουμε να φοβηθούμε κάτι…», είπε αρχικά ο Κονόνοφ.
Στη συνέχεια, ο προπονητής των Ουκρανών, αφού παραδέχτηκε ότι το έργο της Καρπάτι στον προηγούμενο γύρο του Europa League κόντρα στην Σεντ Πάτρικς ήταν εύκολο, τόνισε πως το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι υψηλότερο από αυτό του ιρλανδικού και έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ.
«Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό κλαμπ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα με παράδοση στο πρωτάθλημα της χώρας της και παίζει τακτικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ανησυχία πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε κανονικά την δουλειά μας ανεξάρτητα από τον αντίπαλό. Θα κάνουμε ότι έχουμε προγραμματίσει», κατέληξε ο Κονόνοφ.
Πηγή: sport-fm.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο