Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε ζωγραφιστό - «Τρελαμένος» ο Τίγρης, δεν είναι ο Λάζαρος - Τι σχέση έχει... ο ΠΑΟΚ!
| 2018-05-16 21:12:00

Ούτε ζωγραφιστό - «Τρελαμένος» ο Τίγρης, δεν είναι ο Λάζαρος - Τι σχέση έχει... ο ΠΑΟΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ούτε ζωγραφιστό - «Τρελαμένος» ο Τίγρης, δεν είναι ο Λάζαρος - Τι σχέση έχει... ο ΠΑΟΚ!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης...

Τρομερή αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ, καθώς παρά τα δημοσιεύματα και τις φήμες που υπήρχαν για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο εδώ και πολύ καιρό, η αιφνίδια ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης, τους προκάλεσε έκπληξη.

Στην Ένωση δεν είχαν καταλάβει πως η υπόθεση ήταν τόσο προχωρημένη και πίστευαν πως υπήρχε χρόνος να αντιδράσουν και ίσως για αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, τον Αντώνη Αποστολόπουλο!

Βέβαια, παρότι ο γνωστός ατζέντης ήταν αυτός που έτρεξε τη δουλειά και μάλιστα την έκανε με απόλυτη μυστικότητα και τρομερή επιτυχία, αφού μανατζερικά έχει ολοκληρώσει το τέλειο deal, στην ΑΕΚ δεν θέλουν… ούτε να τον βλέπουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Μελισσανίδης τα… έχει πάρει άσχημα με τον Αποστολόπουλο και δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη υπόθεση να επηρεάσει τη συνεργασία τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Αποστολόπουλος άλλωστε, που ήδη βρίσκεται στη μαύρη λίστα του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη λόγω των όσων έγιναν τον Γενάρη με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, φαίνεται πως θα βρει «κλειστή πόρτα» και στην ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης είναι έξαλλος μαζί του και του… χρεώνει τη μεταγραφή του Λάζαρου στον Ολυμπιακό και το γεγονός πως δεν τηρήθηκε η συμφωνία για το +1 στο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags