Facebook Pixel Άκυρο στον Μιρτσέα Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ για Ερνάνι - Τι γίνεται με Βέρνμπλουμ
| 2018-05-22 22:54:00

Έκπληξη: Άκυρο ΠΑΟΚ σε Λουτσέσκου για παίκτη που ήθελε στην Τούμπα - Ποιος τον «έκαψε»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έκπληξη: Άκυρο ΠΑΟΚ σε Λουτσέσκου για παίκτη που ήθελε στην Τούμπα - Ποιος τον «έκαψε»

Tο φυσάνε και δεν κρυώνει στο Δικέφαλο και το «όχι» ήταν μονόδρομος.

Όλα για όλα για την περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ θα τα δώσουν στον ΠΑΟΚ, καθώς ο 31χρονος Σουηδός είναι ο μοναδικός που φαίνεται να απασχολεί σοβαρά τον Δικέφαλο του Βορρά την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο διεθνής χαφ έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Θεσσαλονικέων για την μεσαία γραμμή της ομάδας, την ώρα που σήμερα "έσκασε" ακόμα ένα όνομα, αυτό του Ερνάνι.

Ο τελευταίος αγωνίστηκε φέτος στην Σεντ Ετιέν ως δανεικός από τη Ζενίτ και ο σύνδεσμός του με τον ΠΑΟΚ είναι ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα.

Πάντως, οι προτάσεις του Μιρτσέα δεν φαίνεται να τυγχάνουν και τόσο μεγάλης αποδοχής από πλευράς ΠΑΟΚ, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε για δαπανηρές περιπτώσεις, όπως αυτή του 24χρονου Βραζιλιάνου.

Οι "ασπρόμαυροι" έκαναν τις... δημόσιες σχέσεις τους με τον πατέρα Λουτσέσκου, κλείνοντας τον δανεισμό του Μάρσιο Αζεβέδο (η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ λήγει στο τέλος Ιουνίου), ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν τη νέα πρόταση για τον Ερνάνι, που όπως προείπαμε, χρειάζονται... υπέρογκα ποσά για να αποκτηθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags