Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κεραυνοί» Αραβίδη: «Κάποιοι δεν με ήθελαν στην ΑΕΚ, παραλίγο να συμφωνήσω με τον...»!
| 2018-06-05 20:18:00

«Κεραυνοί» Αραβίδη: «Κάποιοι δεν με ήθελαν στην ΑΕΚ, παραλίγο να συμφωνήσω με τον...»!

Sportdog Team
«Κεραυνοί» Αραβίδη: «Κάποιοι δεν με ήθελαν στην ΑΕΚ, παραλίγο να συμφωνήσω με τον...»!

Μίλησε για όλους και για όλα ο Έλληνας επιθετικός.

Μεγάλη συνέντευξη στο sport24.gr έδωσε ο Χρήστος Αραβίδης και έκανε αποκαλύψεις αναφορικά με την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, λέγοντας παράλληλα ότι βρέθηκε μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του Αραβίδη:

- Σε έχουμε χάσει αγωνιστικά ένα χρόνο. Που ήσουν αυτό το διάστημα, γιατί σε χάσαμε;

«Πραγματικά τον τελευταίο χρόνο έχω απομακρυνθεί. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, λόγω ενός σοβαρότατου προβλήματος υγείας ενός πολύ αγαπημένου μου ατόμου, το οποίο αποφάσισα να στηρίξω έμπρακτα και να είμαι δίπλα του σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής του. Έτσι πήρα την απόφαση να μείνω εδώ στην Αθήνα θέλοντας να είμαι κοντά του».

-Ήσουν αρχηγός της ΑΕΚ. Πήρες κύπελλο με την ΑΕΚ, είσαι σε μια φωτογραφία που σηκώνεις το κύπελλο χωρίς το μπροστινό δόντι μάλιστα, ήσουν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στον κόσμο της ομάδας και ένα χρόνο μετά δεν είσαι στην ΑΕΚ. Τι συνέβη, γιατί ψάχτηκες στο εξωτερικό, γιατί δεν έμεινες στην ΑΕΚ, πώς είναι αυτό μέσα σου τώρα;

«Εντάξει, αυτό που συνέβη με την ΑΕΚ έχει τελειώσει, είχα κάποιες επαφές όσο ήμουν μέσα στην ομάδα για να ανανεώσω το συμβόλαιο, αλλά όπως αποδείχθηκε στο τέλος υπήρχαν κάποιες διαφορές στις απόψεις μας και για αυτό δεν ευδοκίμησε μια νέα συνεργασία. Έληγε το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι του 2017, δεν συμφωνήσαμε σε κάτι καινούργιο και δεν συνέχισα».

-Να επιμείνω λίγο. Έφυγες σαν φίλος; Έγινε κάτι άσχημο;

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Θα μπορούσαν να είχαν συμβεί διαφορετικά πράγματα με την ομάδα προς όφελος δικό μου και του συλλόγου, αλλά από εκεί και πέρα, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Σίγουρα κάποια άτομα θα μπορούσαν να είχαν βοηθήσει περισσότερο στο να συμβεί κάτι καλό, αλλά ξέρουμε πως στην ζωή και ειδικά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σχεδόν πουθενά φίλοι».

-Τι σημαίνει αυτό;

«Σημαίνει ότι κάποιοι με ήθελαν στην ομάδα και κάποιοι δεν με ήθελαν. Αυτό και τίποτα παραπάνω».

-Είχε ακουστεί ότι το όνομα σου είχε «παίξει» για τον Παναθηναϊκό, και μάλιστα παρουσιαζόσουν ως η ιδανική λύση δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός δοκιμαζόταν τότε, δεν είχε επιθετικούς, και έχεις κάνει μια πορεία που ξέρουν τι μπορείς να δώσεις. Τι έγινε;

«Τον Ιανουάριο εφέτος, που είχε ανοίξει πάλι η αγορά και εγώ ήμουν λίγο πιο άνετος, υπήρξε επαφή, υπήρξε και σχεδόν συμφωνία θα έλεγα. Αντιλαμβάνεσαι ότι εμένα μου άρεσε και με κάλυπτε αυτή η προοπτική γιατί θα έμενα και το δεύτερο εξάμηνο στην Αθήνα, που το ήθελα πολύ. Και φυσικά μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα δεν με απασχόλησαν».

-Υπήρχε επαφή, δηλαδή, που δεν προχώρησε. Τι έγινε και χάλασε η δουλειά;

«Υπήρχε ναι, υπήρχε επαφή αλλά δεν προχώρησε. Χάλασε στο 90’ που λένε. Υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι, τους ξέρουν εκείνοι που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags