Facebook Pixel «Δύο χρόνια περίμενα τον Ολυμπιακό!»
| 2011-08-19 21:10:00

«Δύο χρόνια περίμενα τον Ολυμπιακό!»

«Δύο χρόνια περίμενα τον Ολυμπιακό!»

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός μέσος των «ερυθρολεύκων», Ανδρέας Τάτος, μιλάει για τη νέα σελίδα της καριέρας του, την Εθνική ομάδα, τον Γιώργο Δώνη και τον Πύρρο Δήμα.
 

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 15 ετών από τον Αστέρα Τρίπολης και το 2005 συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στη Γ’Εθνική. Στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής (σε Β’ και Γ’ Εθνική) υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του Τότη Φυλακούρη, ενώ πριν μετακομίσει στο Περιστέρι, αγωνίστηκε μία χρονιά στο Χαϊδάρι. Από το 2008, ανήκει στον Ατρόμητο, με τα χρώματα του οποίου, ειδικότερα πέρυσι, έκανε το μεγάλο «ξεπέταγμα» στην Superleague παίζοντας σε 23 αγώνες και σκοράροντας μία φορά.

O λόγος για τον 22χρονο Ανδρέα Τάτο, που πρόσφατα (5 Αυγούστου) είδε το όνομά του στη λίστα των ποδοσφαιριστών που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα για το φιλικό παιχνίδι με τη Βοσνία (0-0) και πριν καλά περάσουν δύο εβδομάδες, έγινε μέλος των πρωταθλητών. Ο ταλαντούχος επιθετικός μέσος μίλησε στο gazzetta.gr λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του στο νέο τετραετές συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους” (σ.σ.: θα παραμείνει για έναν χρόνο ως δανεικός στον Ατρόμητο), για τις προσωπικές του επιδιώξεις, έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Δώνη και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα.

- Εδώ και λίγα λεπτά ανήκεις στον Ολυμπιακό... Είσαι ικανοποιημένος από τη συμφωνία σου με τους πρωταθλητές;

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο δυναμικό της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν στις δυνατότητες μου... Άκουγα πολύ καιρό, εδώ και δύο χρόνια για την ακρίβεια, για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και περίμενα να διαπιστώσω κατά πόσο υφίσταται ή όχι... Πλέον, νιώθω πολύ ικανοποιημένος και δικαιωμένος γιατί τελικά οι φήμες και τα δημοσιεύματα, αποδείχτηκε ότι ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα...»

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags