Facebook Pixel Μανόλο, γιατί παίζεις με το μυαλό σου;
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-19 23:29:00

Μανόλο, γιατί παίζεις με το μυαλό σου;

Μανόλο, γιατί παίζεις με το μυαλό σου;

Ο Κώστας Μιαούλης σχολιάζει τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ στο παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχω ξεκαθαρίσει πως δεν ευθύνεται για το ρόστερ που έχει στο μεγαλύτερο ποσοστό. Ωστόσο έχει ευθύνη, για το ότι έστω και με τα φτωχά μέσα που διαθέτει, δεν το παλεύει ορθολογικά και προσπαθεί να βγάλει λαγούς από το καπέλό, με ιδέες που δεν βγαίνουν με τίποτα.

Ο ίδιος, παραδέχτηκε πως στα φιλικά αυτό το 4-2-3-1 με τα συγκεκριμένα πρόσωπα στην μπροστινή τετράδα δεν του βγαίνει. Όλα τα ρεπορτάζ κάνουν σήμερα λόγο για συμμετοχή του Λεονάρντο στο ματς, αλλά εκείνος βλέπει το...όνειρο βάζει την τετράδα όπως ακριβώς και στα φιλικά με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να κάνει μια φάση στο πρώτο μέρος. Ένα 45λεπτο πεταμένο στα σκουπίδια, με το μπάχαλο της εναλλαγής θέσεων να δημιουργεί και επιπλέον προβλήματα.

Τον Χιμένεθ τον εκθέτει ο Λεονάρντο. Με την είσοδο του ο Βραζιλιάνος αλλάζει τα δεδομένα του ματς και γίνονται τρεις φάσεις σε πέντε λεπτά. Η ΑΕΚ κάνει «κοιλιά» για ένα τέταρτο για να μπει φουριόζα στο τελευταίο τέταρτο του ματς και ειδικά με την είσοδο του Λαγού να μεταμορφώνεται. Τότε ήταν που ο Κάρλος πήγε στη θέση που πρέπει να παίζει, βρέθηκε να έρχεται σαν τρέιλερ από πίσω και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με μια κεφαλιά ποίημα.

Η ΑΕΚ αυτούς τους ακραίους έχει και με ομάδες που παίζουν κλειστά, είναι υποχρεωμένος να τους βάζει. Ο Κάρλος στα δεξιά με τον Λύμπε πίσω από τον Μπέλεκ είναι κάτι που δεν υπάρχει. Ελπίζω πρώτα απ’ όλα για τη ρεβάνς που η Διναμό θα ψάχνει την ανατροπή, ο Χιμένεθ να βάλει μια γρήγορη ενδεκάδα που θα ψάξει το ένα γκολ που θα φέρει την «Ένωση» πολύ κοντά στην πρόκριση.

ΠΗΓΗ: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags