Facebook Pixel Sportdog.gr | «Buzzer-beater» για το... ελληνικό Ιράν – Αυτογκόλ στο 95’ από φάουλ του Χατζισαφί! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-15 19:57:00

«Buzzer-beater» για το... ελληνικό Ιράν – Αυτογκόλ στο 95’ από φάουλ του Χατζισαφί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Buzzer-beater» για το... ελληνικό Ιράν – Αυτογκόλ στο 95’ από φάουλ του Χατζισαφί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη για τους Ιρανούς επί του Μαρόκο (1-0)!

Με τους Χατζισαφί, Μασούντ και Ανσαριφάρντ να αγωνίζονται ως βασικοί το Ιράν «έκλεψε» τη νίκη επί του Μαρόκο με 1-0 στο 95’ χάρη σε αυτογκόλ του Μπουντχαντούζ!

Μάλιστα το γκολ της νίκης για τους Ιρανούς προήλθε από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Εχσάν Χατζισαφί, με τον επιθετικό του Μαρόκο, που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα, να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Με το γκολ στα… χασομέρια, το Ιράν πήρε μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι», από τη στιγμή που στον όμιλο υπάρχουν τα μεγαθήρια Πορτογαλία και Ισπανία, οι οποίες τίθενται αντιμέτωπες απόψε το βράδυ (21:00).

Θυμηθείτε τι συνέβη στο μεσημεριανό ματς μεταξύ Ουρουγουάης και Αιγύπτου ΕΔΩ

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μαρόκο (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζούι, Ασράφ Χακίμι, Μπενάτια, Σάις, Ζίγιεκ, Ελ Αχμαντί, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Ν. Αμραμπάτ (76' Σ. Αμραμπάτ), Χαρίτ (82' Ντα Κόστα), Ελ Κααμπί (77' Μπουχαντούζ)
Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Τσέσμι, Πουραλιγκαντζί, Ρεζαεγιάν, Μασούντ (67' Ταρέμι), Εμπραχίμι (79' Μονταζερί), Αμίρι, Ανσαριφάρντ, Αλιρεζά (84' Γκόντος), Αζμούν

Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags