Facebook Pixel Sportdog.gr | Καλού κακού κερνάει και ο Λουκάκου – Τριάρα το Βέλγιο στον Παναμά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-18 19:54:00

Καλού κακού κερνάει και ο Λουκάκου – Τριάρα το Βέλγιο στον Παναμά (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Καλού κακού κερνάει και ο Λουκάκου – Τριάρα το Βέλγιο στον Παναμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα γκολ ο Μέρτενς και δύο ο Λουκάκου στην αναμέτρηση του 7ου Ομίλου.

Από το ξεκίνημά του το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Βελγίου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν πάμπολλες ευκαιρίες (6', 7', 21', 38') και δεν κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως άλλαξαν τα γούρια και με την έναρξή του προηγήθηκε στο σκορ.

Στο 47', ο Μέρτενς σούταρε στην κίνηση από τη γωνία της περιοχής, άφησε... άγαλμα τον Πενέδο σημειώνοντας το 1-0. Ο Παναμάς πήγε να απαντήσει εφτά λεπτά αργότερα, στην πρώτη φάση που απείλησε στο ματς. Ο Μουρίγιο όμως απέτυχε να νικήσει σε τετ α τετ τον Κουρτουά, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα το Βέλγιο πήρε φωτιά και όσα δεν μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν στο δεύτερο. Στο 68' ο Ντε Μπρόινε σέρβιρε στον Λουκάκου που έκανε το 2-0 και οχτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είδε το όνομά του να γράφεται ξανά στον πίνακα των σκόρερ για το 3-0, το οποίο βγήκε από ασίστ του Μέρτενς.

Το σκορ διατηρήθηκε μέχρι τέλους με το Βέλγιο, το οποίο περιμένει το Αγγλία-Τυνησία για να δει, αν θα παραμείνει στην κορυφή του 7ου Ομίλου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags