Facebook Pixel Ποιος θα υπογράψει για Βιερίνια;
| 2011-08-21 23:05:00

Ποιος θα υπογράψει για Βιερίνια;

Ποιος θα υπογράψει για Βιερίνια;

Ακόμα και στην σκέψη πώλησης του Βιερίνια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πετάγονται σα να τους κτυπάει ρεύμα. Ξεσηκώνονται. Και πολύ περισσότερο αν ο αγαπημένος τους παίκτης πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Πόσο μάλλον στον Ολυμπιακό!

Οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν ζεσταθεί για τα καλά. Βλέπουν ότι η ομάδα τους έχει ξεκινήσει με το δεξί στην Ευρώπη, πέρυσι στο Γιουρόπα Λιγκ ο Δικέφαλος έκανε μια πολύ καλή πορεία, ενώ και οι προσδοκίες επί ελληνικού εδάφους έχουν αυξηθεί κατά πολύ βλέποντας ειδικά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να είναι σ’ αυτή την αγωνιστική κατάσταση. Και πολλοί στην Θεσσαλονίκη θεωρούν ότι ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να κάνει στα ίσια πρωταθλητισμό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Νερό στο όνομα του Βιερίνια πίνουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχουνε. Σε καλή ηλικία, εξαιρετικός χαρακτήρας και, φυσικά, ένας από τους καλύτερους μπαλαδόρους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι προπονητές τον λατρεύουν, όπως ήδη και ο Μπόλονι.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεχτούμε ότι το ζεστό χρήμα των νέων επενδυτών δεν επαρκεί, προσπαθούμε να σκεφτούμε ποιος θα βάλει το χέρι του να υπογράψει από τον ΠΑΟΚ την πώληση του Βιερίνια, αφού μετά δεν θα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια των κόσμο. Και πώς θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να μπει σε έναν άλλον δρόμο, με μεγαλύτερες φιλοδοξίες, αν «σπρώξει» τον κορυφαίο του ποδοσφαιριστή.

Κι όπως ξέρουμε ο λαός του ΠΑΟΚ, δεν συγχωρεί. Βλέπουμε τι τραβάει και ο Σαλπιγγίδης, όπως και στο παρελθόν άλλοι παίκτες, άλλοι παράγοντες κλπ.

Οι ΠΑΟΚσήδες, λοιπόν, είναι φτιαγμένοι για την σεζόν που έρχεται. Ο ΠΑΟΚ παίρνει το εισιτήριο, λογικά, για τους ομίλους του Γιουρόπα (οικονομική ντόπα, αλλά και ψυχολογική), ο Μπόλονι θεωρείται καλός κι έμπειρος προπονητής, κάποια χρήματα από επενδυτές μπήκαν στα ταμεία, ενώ το ρόστερ, παρά τη φυγή Βιτόλο, δείχνει ενισχυμένο και δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κάποιος παίκτης ακόμα. Μην ξεχνάμε ότι ο Κοντρέρας, ο Γκαρσία, ο Λαζάρ, ο Σαλπιγγίδης και, φυσικά, ο Βιερίνια είναι ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν έχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα.

Το να γέμιζαν τα ταμεία από μια μεταγραφή Βιερίνια σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, μπορεί και να το κατάπιναν οι ΠΑΟΚτσήδες. Για ομάδα του εσωτερικού, είναι σχεδόν απίθανο να το δεχτούν. Όπως, βέβαια, κι από τον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να επιμένουν ότι η ρήτρα είναι 15 εκατ. ευρώ!

Αυτά σαν μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης και δίχως να μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, αφού πολλά έχουν δει τα μάτια μας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags