Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι' αυτό «πετάει» στο γήπεδο ο Κονέ - Δείτε την κουκλάρα που έχει δίπλα του! (ΦΩΤΟ)
| 2018-06-26 13:33:00

Γι' αυτό «πετάει» στο γήπεδο ο Κονέ - Δείτε την κουκλάρα που έχει δίπλα του! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Γι' αυτό «πετάει» στο γήπεδο ο Κονέ - Δείτε την κουκλάρα που έχει δίπλα του! (ΦΩΤΟ)

Η πανέμορφη Εύη είναι ο λόγος...

Νέα σελίδα έχει γυρίσει εδώ και λίγους μήνες στην προσωπική του ζωή του ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Κονέ αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της όμορφης Εύης Λέκκα. Ο άσσος της ΑΕΚ και η επιχειρηματίας σύντροφός του γνωρίστηκαν πριν από λίγους μήνες σε κοινή παρέα στη Γλυφάδα και από τότε έγιναν αχώριστοι. Βέβαια αρχικά ήταν πολύ φειδωλοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους αφού ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε βγει από μια μακροχρόνια σχέση με την οποία μάλιστα ετοιμαζόταν να ντυθεί γαμπρός και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για το καλλίγραμμο μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη με την οποία είχαν μια θυελλώδη σχέση που κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια αλλά έφτασε στο τέλος της το περασμένο καλοκαίρι. 

Από εκείνο το διάστημα μέχρι τις αρχές της χρονιάς ο Παναγιώτης ήταν μόνος του, έβγαινε με φίλους του και συμπαίκτες του και είχε επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του δραστηριότητες. Όμως ο έρωτας τού χτύπησε και πάλι την πόρτα μετά τη γνωριμία του με την όμορφη Εύη. Η νεαρή επιχειρηματίας αν και διαθέτει αναλογίες μοντέλου, ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με τον χώρο της εστίασης καθώς είναι ιδιοκτήτρια του γνωστού εστιατορίου μεξικανικής κουζίνας «Grexico» που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. 

Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού η σχέση τους ξεκίνησε πολύ ήρεμα και έγινε πιο δυνατή σταδιακά καθώς ο Παναγιώτης είχε βγει από μια μακροχρόνια σχέση και δεν αναζητούσε δεσμεύσεις. Όμως η προσωπικότητα της Εύης και το χαμόγελό της τον κέρδισαν αμέσως. Οι δυο τους διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά και σε λίγες μόνο εβδομάδες έγιναν αχώριστοι. 

Ο μέσος της Ένωσης και η Ελληνίδα επιχειρηματίας δεν κρύβουν τον έρωτά τους και κυκλοφορούν πλέον δημόσια. Πρόσφατα βρέθηκαν σε κοσμική παραλία της Αττικής να απολαμβάνουν τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού. Μάλιστα η Εύη Λέκκα ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, κάτι που όμως δεν ακολούθησε ο Παναγιώτης ο οποίος χρησιμοποιεί τα social media για να ανεβάζει φωτογραφίες από τους αγώνες με τις ομάδες που αγωνίζεται και με τους καλούς του φίλους, αποφεύγοντας να... ρίχνει φως στην προσωπική του ζωή. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι αυτή την περίοδο διανύει μια ιδιαίτερα χαλαρή περίοδο αφού ο Παναγιώτης μετά το τέλος του πρωταθλήματος έχει στη διάθεσή του ένα διάστημα στο οποίο μπορεί να ξεκουραστεί πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για την προετοιμασία του με την ομάδα της ΑΕΚ. Έτσι μαζί με την αγαπημένη του ο ποδοσφαιριστής προγραμματίζει τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις οι οποίες περιλαμβάνουν προορισμούς εντός αλλά και εκτός Ελλάδας χωρίς όμως οι δυο τους να αποκαλύπτουν, ούτε στους πιο στενούς τους φίλους τι ετοιμάζουν.

Πηγή: Real News

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags