Facebook Pixel "Έγινε ...μαμουνιά!"
| 2011-08-22 11:17:00

"Έγινε ...μαμουνιά!"

"Έγινε ...μαμουνιά!"

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, αναφέρθηκε στην προσφυγή της ομάδας τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τις τιμωρίες Βόλου και Καβάλας και τόνισε πως έγινε ...μαμουνιά στην απόφαση.
 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sentra":

"Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται, αλλά δυστυχώς εμείς δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι γίνεται και κάποιοι άλλοι ξέρουν ακόμα και τις σελίδες και τα κόμματα. Ξέρουν πόσες σελίδες είναι το υπόμνημα. Μας κάνει εντύπωση, πώς είναι δυνατόν όλη η Ελλάδα να περιμένει αυτό το πόρισμα, όλοι να είμαστε στην αναμονή και κάποιοι να ξέρουν όπως ειπώθηκε χθες και γράφτηκε στον Τύπο, πόσες σελίδες είναι. Κάποιοι δικηγόροι το είπαν, της Καβάλας, του Βόλου. Έχουν πρόσβαση αλλά τόσο καιρό γιατί δεν μας έλεγαν κάτι; Οι δικηγόροι έχουν πρόσβαση, κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να πλησιάσουν".

Γιατί καταθέτει την προσφυγή η ομάδα του: "Ο Πανσερραϊκός σήμερα καταθέτει αίτηση αναίρεσης για κακοδικία. Δε το ζητάει μόνο ο Πανσερραϊκός, όλη η Ελλάδα το ζητάει γιατί πιστεύει ότι έγινε «μαμουνιά», να μην το πω αλλιώς. Έχουμε έννομο συμφέρον αλλά μετά την απόφαση που βγήκε για τον Ιωνικό μπορούν να προσφύγουν και φίλαθλοι και μέτοχοι και όποιος προσβάλλεται από αυτή την απόφαση".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Εγώ πιστεύω ότι δίνεται μια ευκαιρία στο ποδόσφαιρο να καθαρίσει. Αν και τώρα δε γίνει τίποτα, μην περιμένετε τίποτα. Θα δούμε πολύ άσχημα πράγματα τη νέα σεζόν. Από όλες τις πλευρές, και από τις ομάδες και από την αντίδραση του κόσμου, από παντού. Αν δεν παρθεί απόφαση που να είναι σωστή για το ποδόσφαιρο, δε θα έχει κανένας διάθεση να συνεχίσει ή θα σκέφτεται άλλους τρόπους για να επιβιώσει".

Για το αν πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα: "Η προσωπική μου άποψη είναι ότι φέτος δεν έπρεπε να έχουμε ποδόσφαιρο. Έπρεπε να έχει σταματήσει μετά από αυτά που έγιναν και ακούγονται. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ξεκινάμε στις 27, με ποιο σκεπτικό; Για να κατοχυρωθούν κάποιοι και να λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα;"

Γιατί επιθυμεί να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα που κατακρίνει: "Εμείς το δικαιούμαστε. Μας έχουν μπλέξει μέσα στις κασέτες ακούγονται ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα και φαίνεται ότι όλο το χρόνο δούλευαν εις βάρος μας".

Για το αν ο Πανσερραϊκός είναι έτοιμος να έτοιμος να παίξει στην Super League: "Τι έτοιμος να είναι ο Πανσερραϊκός με αυτό το αλαλούμ που επικρατεί; Εμείς δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Κανείς δε θα μπορούσε να είναι έτοιμος. Αν δοθεί περιθώριο να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου, μετά τον αγώνα της εθνικής θα έχουμε την ευκαιρία και το χρόνο να ετοιμαστούμε".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags