Facebook Pixel Sportdog.gr | Η επόμενη μέρα στην εθνική Αργεντινής – Δύο ονοματάρες για αντι-Σαμπαόλι!
| 2018-07-03 00:30:00

Η επόμενη μέρα στην εθνική Αργεντινής – Δύο ονοματάρες για αντι-Σαμπαόλι!

Sportdog Team
Η επόμενη μέρα στην εθνική Αργεντινής – Δύο ονοματάρες για αντι-Σαμπαόλι!

Χειρότερα από τον Σαμπάολι… δεν μπορούν να τα πάνε!

Η επόμενη μέρα της Εθνικής Αργεντινής είναι πλέον το βασικό αντικείμενο συζήτησης στην χώρα της Λατινικής Αμερικής. Φυσικά, τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το μέλλον του Λιονέλ Μέσι που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει στην «αλμπισελέστε» αν και θεωρείται δύσκολο να αποχωρήσει μιας και την νέα χρονιά ακολουθεί Copa America στην Βραζιλία.

Πάντως, ήδη έχουν αποσυρθεί οι Μπίλια, Μασεράνο και σύμφωνα με τη Diario el Sol ανάλογες κινήσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν και από τους Αγουέρο, Ιγκουαΐν, Μπανέγα, Ντι Μαρία.

Εξίσου σημαντική πάντως είναι και η διαδοχή του Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο της Αργεντινής, καθώς θεωρείται απίθανη η παραμονή του. Αρχικά πρέπει να βρεθεί λύση με την ρήτρα αποδέσμευσής του που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια και κατόπιν να γίνει αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Για ακόμα μία φορά στο «κάδρο» βρίσκεται ο Ντιέγο Σιμεόνε ο οποίος βέβαια είναι πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς αφενός στην Ατλέτικο Μαδρίτης λαμβάνει τριπλάσια χρήματα από ό,τι ο Σαμπάολι, αφετέρου έχει απορρίψει δύο φορές πρόταση καθώς δεν θεωρεί γόνιμο το περιβάλλον της Εθνικής. Στην λίστα είναι και ο Μαουρίτιο Ποκετίνο, λύση με επίσης πολλά εμπόδια και συμβόλαιο στην Τότεναμ ως το 2021.

Περισσότερο εφικτοί θεωρούνται, τέλος, οι Ρικάρντο Γκαρέκα και Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Ο πρώτος αναμόρφωσε το Περού και χαίρει της εκτίμησης στην Λατινική Αμερική, ο δεύτερος εργάζεται στην Ρίβερ Πλέιτ, με την υπόθεσή του πάντως να είναι... ιδιαίτερη λόγω της συλλογικής κόντρας που υπάρχει στην Αργεντινή με την Μπόκα Τζούνιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags