Facebook Pixel "Ίκερ είσαι προδότης"!
| 2011-08-22 19:04:00

"Ίκερ είσαι προδότης"!

"Ίκερ είσαι προδότης"!

Δυσαρεστημένος με την κίνηση του Ίκερ Κασίγιας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους Τσάβι και Πουγιόλ είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο τερματοφύλακας της "Βασίλισσας" επικοινώνησε με τους δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στο μεταξύ τους παιχνίδι, μια κίνηση που επικροτήθηκε από ολό τον ισπανικό τύπο, όχι όμως και από τον Πορτογάλο τεχνικό...

Ο "special one" ερμήνευσε αυτή την κίνηση του Κασίγιας ως "προδοσία" και χαρακτήρισε τον Ισπανό διεθνή "προδότη"...

Κι ενώ ο Πορτογάλος δεν λέει να εκτονώσει λίγο την κατάσταση, ο Σάντρο Ροσέλ, ο πρόεδρος των Καταλανών, προσπάθησε να κατεβάσει λίγο τους τόνους και κάλεσε τη Ρεάλ να σταματήσει η κόντρα τους, γιατί όπως είπε "θα υπάρξουν νεκροί".

"Μετά από τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας είναι καιρός να χαμηλώσουν οι τόνοι, διαφορετικά το πράγμα θα έχει άσχημη κατάληξη", τόνισε ο Ροσέλ και πρόσθεσε:

"Ή θα σταματήσουν και οι δύο πλευρές ή θα καταλήξουμε να σκοτωνόμαστε στη μέση ενός δρόμου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Είναι πλέον στο χέρι των αρμόδιων οργάνων να αποφασίσουν αν θα δράσουν ή όχι.

Δεν είμαστε εμείς που θα ζητήσουμε να επιβληθούν κυρώσεις στον Μουρίνιο για την επίθεσή του στον Βιλανόβα. Ο Βιλανόβα είναι ο πρώτος που δεν επιθυμεί να έχει περαιτέρω προβλήματα".


Φαίνεται λοιπόν, ότι "clasico" δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags