Facebook Pixel Καραμπόλα στον Ολυμπιακό με Καμπελά, Φορτούνη - Τελειώνει ο Οφόε
| 2018-07-20 10:31:00

Άρχισαν τα... όργανα με Ποντένσε, ποιον «έφαγε» - «Πέσιμο» σε Φορτούνη - Τρελά πράγματα με άλλο ξένο

του Παναγιώτη Νικολάου
Άρχισαν τα... όργανα με Ποντένσε, ποιον «έφαγε» - «Πέσιμο» σε Φορτούνη - Τρελά πράγματα με άλλο ξένο

Πέφτουν κορμιά στον Ολυμπιακό. Εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός καλό εξτρέμ, ο οποίος εφόσον έρθει θα μπορεί και να αλλάξει επίπεδο την ομάδα και για αυτό τις τελευταίες ημέρες οι μάνατζερ προτείνουν πολλούς παίκτες για αυτή τη θέση, ενώ και οι Πειραιώτες χτυπούν διάφορες πόρτες. 

Κάπως έτσι προέκυψαν και τα σενάρια για τον Ρεμί Καμπελά και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και ιδιαιτέρως ακριβή. 

Ο σύλλογος του Πειραιά δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση προς τη Μαρσέιγ, ωστόσο από τη στιγμή που η Σεντ Ετιέν προσφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ και αρκετά μπόνους για να κάνει δικό της τον Καμπελά, οι Πειραιώτες θα πρέπει να ανέβουν και αυτοί τόσο ψηλά, χρήματα που θεωρούνται υπερβολικά. 

Άλλωστε, ο Καμπελά δεν είναι ακριβώς ο εξτρέμ που θα ήθελε ο Ολυμπιακός, καθώς αγωνίζεται και ως 10αρι και γενικά του αρέσει να έχει την θέση του μεσοεπιθετικού που κινείται ως ελεύθερος στο γήπεδο, κατά πλάτος πίσω από τον επιθετικό. Θέση στην οποία υπάρχει φυσικά ο Φορτούνης, αλλά πλέον και ο Ποντένσε, ο οποίος ακόμα δεν έχει φορτσάρει, αλλά όσοι τον έχουν δει στο Βέλγιο, μιλούν για παίκτη με εξαιρετική ποιότητα. 


Θα γίνει τράμπα… με Φορτούνη; 

Η υπόθεση του Καμπελά όμως, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, συνδέεται με τα νέα σενάρια για τον Κώστα Φορτούνη και το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ. Υπόθεση επίσης δύσκολη, καθώς οι Γάλλοι δεν είναι διατεθειμένοι τη δεδομένη στιγμή να πληρώσουν τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός (πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ) για έναν παίκτη που ουσιαστικά δεν χρειάζονται, αφού στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ο Παγέτ.

Την ίδια ώρα πάντως, στην Τουρκία επιμένουν πως η Μπεσίκτας έχει στο στόχαστρό της τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού και είναι έτοιμη να καταθέσει μία εντυπωσιακή πρόταση για να τον κάνει δικό της. Αν ο Ολυμπιακός βρει τα λεφτά που ψάχνει από τους Τούρκους, σενάριο επίσης εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθεί, τότε ίσως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κίνηση για τον Καμπελά, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να καλύψει και το κενό του Φορτούνη στην 11αδα.

Ξεκινούν οι αποχωρήσεις, εξελίξεις με Οφόε

Το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες, πως πλέον στον Ολυμπιακό φορτσάρουν και για τις αποδεσμεύσεις – πωλήσεις παικτών και πολύ ψηλά στην σχετική λίστα βρίσκεται ο Οτζίτζα Οφόε. Για τον Βέλγο άσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πατρίδα του και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα ταξίδεψε κα ο ίδιος στο Βέλγιο.

Ο Οφόε, που βρίσκεται στους «κομμένους» του Ολυμπιακού, πιέζεται αφόρητα από τον ατζέντη του για να πάει στη Γάνδη, η οποία καλύπτει οικονομικά του Πειραιώτες με μία πρόταση που ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον παίκτη δίνει συμβόλαιο με αποδοχές που φτάνουν συνολικά τα 2.5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. 

Ο Βέλγος όμως είναι… περίεργο παιδί και μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο. Θυμίζουμε άλλωστε πως ήρθε πέρυσι στον Ολυμπιακό. Η υπόθεσή του είχε γίνει σήριαλ, «κάηκε» οριστικά αφού ταξίδεψε στο Κράσνονταρ για τις υπογραφές, όμως την τελευταία στιγμή χάλασε η δουλειά εκεί, αυτός στη συνέχεια απείλησε τη Λέγκια και τελικά πήρε το αεροπλάνο για Ελλάδα… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags