Facebook Pixel Sportdog.gr | ΑΕΚάρα βάλε ένα γκολ – Τρίτο φιλικό χωρίς σκοράρισμα, ντεμπούτο για Μπογιέ
| 2018-07-21 21:59:00

ΑΕΚάρα βάλε ένα γκολ – Τρίτο φιλικό χωρίς σκοράρισμα, ντεμπούτο για Μπογιέ

Sportdog Team
ΑΕΚάρα βάλε ένα γκολ – Τρίτο φιλικό χωρίς σκοράρισμα, ντεμπούτο για Μπογιέ

Λευκή ισοπαλία για τους πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχτηκε η ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, στο πρώτο εν Ελλάδι δυνατό φιλικό τεστ. Η Ένωση ήταν καλύτερη φανέρωσε όμως ξανά θέματα στη δημιουργία και το τελείωμα των φάσεων.

Έτσι παρατάχτηκε η ΑΕΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε τον Μπάρκα στην υπεράσπιση των δοκαριών. Την άμυνα αποτέλεσνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος και Λόπες. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο. Στις πτέρυγες έπαιξαν ο Αλμπάνης με τον Μπακασέτα, ο Λιβάγια είχε ρόλο κρυφού επιθετικού και μοναδικός προωθημένος ήταν ο Γιακουμάκης με την Ένωση να παίζει σε διάταξη 4-4-1-1.

Το ματς

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η αφόρητη ζέστη σε συνδυασμό με τον κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε τροχοπέδη στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Πέρασε αρκετή ώρα μέχρι οι φίλαθλοι στις εξέδρες να δούνε την πρώτη ευκαιρία του ματς, η οποία σημειώθηκε στο 29', από πλευράς ΑΕΚ, η οποία πήρε περισσότερε πρωτοβουλίες σε σχέση με τους γηπεδούχους. Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Λόπες που ήταν ιδιαίτερα θετικός στο ματς και απευθείας σέντρα του Αλμπάνη, ο Λιβάγια έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μίρκοβιτς! Ο Ατρόμητος απάντησε πέντε λεπτά αργότερα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Μανούσος δεν σημάδεψε καλά με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ. Την τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος σημείωσε η ΑΕΚ με τον Μπακασέτα να βγάζει εκπληκτική κάθετη για τον Αλμπάνη, ο οποίος προσπάθησε να κρεμάσειστον Μίρκοβιτς, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός γηπέδου.

Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα και να απειλήσει με τα σουτ του Μπακασέτα (55', 65'). Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 67', όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Γιακουμάκης βρέθηκε προ κενής εστίας αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ με το κεφάλι. Στη συνέχεια το παιχνίδι έπεσε σε ρυθμό λόγω των αλλαγών και δεν είδαμε να αναπτύσσονται ευκαιρίες. Στο 88' πάντως η Ένωση βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Γιαννούτσου, να βγάζει ωραία μπαλιά για τον Μπότος ο οποίος έπιασε μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Έτσι διατηρήθηκε το 0-0 στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ να δείχνει και πάλι πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Ένωση για τρίτο συνεχόμενο φιλικό δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ως αλλαγή ο Μπογιέ που ντεμπούταρε με την κιτρινόμαυρη φανέλα και ήταν ιδιαίτερα κινητικός.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Γιαννούλης, Χατζιησαΐας, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Μάτσον, Μανούσος, Ενσικουλού, Μουγιάκιτς, Κουλούρης

Στο δεύτερο ημιχρονο έπαιξαν οι: Μέγερι – Νάτσος, Ρισβάνης (80' Στρούγγης), Καρασαλίδης, Σάκιτς – Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες – Μανούσος (77' Νταβιώτης), Βασιλακάκης, Μπρούνο - Κωτσόπουλος

ΑΕΚ: Μπάρκας (61' Τσιντώτας), Μπακάκης, Οικονόμου (61' Τσιγκρίνσκι), Λαμπρόπουλος (61' Τσόσιτς), Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80' Γιαννούτσος), Αλμπάνης (46' Χουλτ) , Μπακασέτας, Λιβάγια, Γιακουμάκης (70' Μπογιέ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags