Facebook Pixel «Τρελά» ζόρια στον ΠΑΟ – Τούμπα όλα, «κόντρα» με τον Παϊρόζ – Παγώνουν τα πάντα!
| 2018-07-22 19:25:00

«Τρελά» ζόρια στον ΠΑΟ – Άνω κάτω τα πάντα, στην «κόντρα» με τον Παϊρόζ – Παγώνουν όλα!

του Νίκου Στεργίου
«Τρελά» ζόρια στον ΠΑΟ – Άνω κάτω τα πάντα, στην «κόντρα» με τον Παϊρόζ – Παγώνουν όλα!

Τι συμβαίνει και όλα είναι στον «αέρα»; Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

O Παναθηναϊκός «φουλάρει» για την απόκτηση επιθετικού, με δύο νέα ονόματα να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Πρόκειται για τον Βούλγαρο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ της Τζένοα και τον πρώην άσο της ΑΕΚ και νυν της Χάποελ Μπερ Σεβά, Τόμας Πέκχαρτ.

Ο πρώτος έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, καθώς αποτελεί μια περίπτωση που τα ταμεία των Πρασίνων μπορούν να «αντέξουν». Η Τζένοα δεν έχει πρόβλημα να τον δώσει, ενώ πρόκειται για παίκτη που ταιριάζει, τουλάχιστον βάσει του στιλ παιχνιδιού του, στα «θέλω» του Γιώργου Δώνη.

Ωστόσο, «αγκάθι» στην υπόθεση ίσως αποτελέσει το γεγονός ότι τον παίκτη φέρεται να θέλει και ο ΑΠΟΕΛ, τον οποίο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κοντράρει σε οικονομικό επίπεδο.

Το οικονομικό είναι το δυσκολότερο κομμάτι και στην υπόθεση του Πέκχαρτ, αφού ο Τσέχος διεθνής αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως στο Ισραήλ και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο στη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού και πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο άμεσο μέλλον.

Αιτία είναι το γεγονός ότι για να προχωρήσει οτιδήποτε στα μεταγραφικά μέτωπα θα πρέπει πρώτα να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην προτίθεται -λογικά- να ανοιχτεί οικονομικά μέχρι να τελεσφορήσει η αλλαγή στα διοικητικά του τριφυλλιού, έστω κι αν ο Ταϊλανδός έχει υποσχεθεί σε Νταμπίζα-Δώνη ότι θα κάνει το... δωράκι του όταν βρεθεί κάτι που κριθεί απαραίτητο να γίνει κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προβλέπεται να γίνει κάποια κίνηση που να αποτελεί υπέρβαση του προβλεπόμενου μπάτζετ προτού διασφαλιστεί η επόμενη μέρα του συλλόγου, αφού δεν υπάρχουν πολυτέλειες για υπερβάσεις.

Συνεπώς, το θέμα του φορ αναμένεται να τραβήξει αρκετές μέρες ακόμα, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις στα διοικητικά. Προς το παρόν, οι Πράσινοι επικεντρώνονται στο να κλείσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις που τρέχουν, δηλαδή να βρεθεί άκρη για να αποκτηθεί ο Αργύρης Καμπετσής και να τελειώσει η μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags