Facebook Pixel Κλείνει Πούγγουρα, Καμπετσή ο Παναθηναϊκός - Έρχεται και ο Παντελάκης
| 2018-07-25 14:00:00

Απίστευτο – Κλείνει Έλληνα ο ΠΑΟ με… κόλπο Σαββίδη - Aκόμα δεν τον πήρε και τον... ξεπουλάει

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο – Κλείνει Έλληνα ο ΠΑΟ με… κόλπο Σαββίδη - Aκόμα δεν τον πήρε και τον... ξεπουλάει

Τριπλό χτύπημα από τους Πράσινους. Αυτός κάνει το απόλυτο κουμάντο.

Κινητικότητα παρατηρείται στον Παναθηναϊκό, καθώς μπορεί ακόμα να μην έχουν βρει τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης, τον μοναδική παίκτη που θα είναι άνω των 23 και θα πρέπει να έρθει για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, ωστόσο από εκεί και πέρα, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η στελέχωση του ρόστερ με νεαρούς Έλληνες. 

Άλλωστε, όπως σας έγραψε και σχετικό θέμα το Sportdog.gr τις προηγούμενες ημέρες, ήδη κάποιοι από τους μικρούς έχουν ξεχωρίσει στην προετοιμασία και ο Γιώργος Δώνης εμφανίζεται σίγουρος για αυτούς, πως θα τον βοηθήσουν πάρα πολύ στη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα, τελειωμένη πρέπει να θεωρείται πλέον η μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα, καθώς στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο και ο νεαρός στόπερ έρχεται να υπογράψει στο Τριφύλλι, με τον Δικέφαλο να διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Οι Πράσινοι όμως συνεχίζουν την προσπάθεια για ενίσχυση και σύντομα αναμένεται να έρθουν άλλες δύο μεταγραφές.

Μεγαλύτερο ποσοστό

Η υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο. Παρά το γεγονός ότι είχε κολλήσει λόγω του νέου μάνατζερ που έχει εμπλακεί στην υπόθεση και των χρημάτων που ζητάει ο μικρός από την Ντόρτμουντ για να λύσει το συμβόλαιό του, όλα δείχνουν πως θα βρουν τελικά τη χρυσή τομή και η μεταγραφή του θα θυμίζει επίσης αρκετά αυτή του Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Νταμπίζας στις νέες επαφές που έκανε με την Ντόρτμουντ, μετέφερε τη νέα πρόταση του Παναθηναϊκού, όχι στον παίκτη αλλά στον γερμανικό σύλλογο, που προβλέπει ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό μεταπώλησης. Ουσιαστικά και εδώ, όπως στη μεταγραφή Πούγγρουρα, θα πρόκειται για συνιδιοκτησία, καθώς οι Γερμανοί ενδέχεται να διατηρήσουν έναν ποσοστό που θα φτάνει ίσως και ξεπερνάει το 40%!

Φέρνει κι άλλον ο Νταμπίζας!

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Πούγγουρα, αναμένεται να αποκτήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για την άμυνα, τη μεταγραφή του οποίου τρέχει ο Νταμπίζας τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για τον νεαρό Παντελάκη, ο οποίος θα έρθει, τουλάχιστον στην αρχή, για να γεμίσει το ρόστερ. Ο Παντελάκης έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και πέρυσι έπαιζε ως δανεικός στον Κισσαμικό. 

Και αυτή τη μεταγραφή πάντως την πιστώνεται ο Νταμπίζας, ο οποίος κάνει το απόλυτο κουμάντο πλέον στον Παναθηναϊκό και όλα περνάνε από τα δικά του χέρια, ενώ στη συνέχεια υπάρχει και η έγκριση του Δώνη. Ο Τεχνικός Διευθυντής των Πρασίνων έχει πάρει πάνω του όλη την φετινή προσπάθεια του Τριφυλλιού και ελπίζει πως θα δικαιωθεί, παρότι η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags