Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δύσκολα θα πάνε στη Μπεσίκτας
| 2018-07-30 10:35:00

Απίθανο κόλπο για παικταρά - Ψάχνει… μπαμ και από Αγγλία - Ανατροπή με Καρίμ-Φορτούνη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο κόλπο για παικταρά - Ψάχνει… μπαμ και από Αγγλία - Ανατροπή με Καρίμ-Φορτούνη!

Αποκλειστικές πληροφορίες για τον παίκτη που φέρνουν στο Λιμάνι.

Μεγάλη κινητικότητα υπήρχε το Σαββατοκύριακο στον Ολυμπιακό, καθώς ολοκληρώθηκε του Μεριά και ανακοινώθηκε χωρίς να γίνει σήριαλ και η επιστροφή Τοροσίδη, ενώ «έσκασαν» και κάποια καινούρια ονόματα στο ρεπορτάζ, όπως αυτό του Μπονγκανί Ζουνγκού.

Ο 25χρονος Νοτιοαφρικανός χαφ της Αμιάν, σίγουρα αποτελεί μία εξαιρετική λύση και για αυτό άλλωστε κοστολογείται κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο είναι δύσκολη και ουσιαστικά… απλησίαστη περίπτωση. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει πολύ καλά βέβαια, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τη σεζόν 2016/17 στη Βιτόρια Γκιμαράες και ήταν αυτός που τον ανέδειξε, ωστόσο πλέον μοιάζει απίθανο να μπορέσει να τον φέρει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Γουίλιαν Αράο παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα, καθώς παρά το ναυάγιο που υπήρξε στις συζητήσεις με τον παίκτη και τους μάνατζέρ του, μετά την συμφωνία με την Φλαμένγκο, φαίνεται πως γίνεται ξανά προσπάθεια για να κλείσει η μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνα το κόλπο της… απόσυρσης, η πλευρά του Βραζιλιάνου «τσίμπησε» και τώρα όλα είναι στο 50-50 όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από το Λιμάνι. Η υπόθεση πάντως δεν θα τραβήξει πολύ, καθώς σήμερα ή αύριο θα έχουν τις τελικές συζητήσεις.

Από την Αγγλία ο φορ!

Στην Αργεντινή εξακολουθούν να διατηρούν το θέμα του Φράνκο Σολδάνο, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Ουνιόν Σάντα Φε ότι ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα του και έκανε πρόταση 2.2 εκατομμυρίων ευρώ και επιμένουν πως το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Sportdog.gr πάντως, σας είχε εξηγήσει πως η υπόθεση του είναι δύσκολη, ότι στο Λιμάνι δεν θεωρούν πως αξίζει να δώσουν 3 εκατομμύρια για έναν παίκτη που πέρσι σκόραρε 11 φορές σε 27 ματς και δεν έχει έρθει στην Ευρώπη, ενώ στην υπόθεση υπάρχει και… ο ΠΑΟΚ.

Στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog.gr, έχουν βρει κάτι άλλο για την θέση του επιθετικού, πιθανότατα από την Αγγλία, με λιγότερο κόστος και σαφώς πιο «εγγυημένο» αναφορικά με το θέμα προσαρμογής του. Ίσως όμως η συγκεκριμένη περίπτωση να τραβήξει, γιατί τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία του παζαριού στο Νησί (οι μεταγραφές ολοκληρώνονται 11/8 εκεί) και με τις τράμπες που βγαίνουν, ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξουν κάποιοι παίκτες.

Απίθανο να τα… σκάσει για Ανσαριφάρντ και Φορτούνη η Μπεσίκτας

Ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό έβγαλε η συνέντευξη του προέδρου της Μπεσίκτας, Φιχρέτ Ορμάν στο cnn Turk. Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του τουρκικού συλλόγου, ανάφερε πως οι προτεραιότητες της ομάδας του είναι ένας τερματοφύλακας, ένας «αντί-Ταλίσκα», δηλαδή ένας μεσοεπιθετικός και ένας δεύτερος φορ που θα ταιριάξει με τον Νεγκρέδο για τον οποίο είπε πως μένει!

Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνουν ούτε φέτος… τρέλες στο οικονομικό, κάτι που μεταφράζεται στο ότι δύσκολα θα ξεπεράσουν τα περσινά χρήματα για αγορά παίκτη, δηλαδή τα 3 – 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Γι’ αυτό και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Sportdog.gr, σχετικά με το ότι ήταν απίθανο να υπάρξει πρόταση 16 εκατ. ευρώ για αγορά πακέτο των Ανσαριφάρντ και Φορτούνη.

Ήδη άλλωστε στο Ιράν υπάρχουν δημοσιεύματα πως ο Καρίμ δεν… τρελαίνεται με την προοπτική της Τουρκίας, ενώ για τον Έλληνα άσο έχουμε ξεκαθαρίσει, πως για να πωληθεί θα πρέπει να έρθει μία τρομερή πρόταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags